Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

In zand geschreven

Auteur

Pim Teeuwisse

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,9 / 5 (7 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Deze bundel is van binnenuit geschreven en heeft als thema: Leef! Beleef je leven, kijk om je heen. Besef je naam en bedenk wie je wil zijn. Bedenk hoe tijdelijk het leven is. Wees er zuinig op, beleef het en geniet. Hand in hand met jou het strand betreden, worden woorden geschreeuwd in de wind al snel verleden. Geschreven in het zand biedt het geen stand tegen de kracht van de aanrollende zee. Verwoestend maar ook verfrissend neemt ze met haar glinstering onze sporen onze woorden met zich mee. Ergens ver weg spoelen ze onzichtbaar aan ...

Over de auteur

De auteur realiseert zich dat de tijd waarin hij iets aan het leven kan toevoegen kleiner wordt. Hij geeft een boodschap door om de tijdelijkheid van het leven te onderstrepen en te genieten van alles wat je raakt. De auteur schrijft van binnenuit en zijn bundels zijn daarom nogal divers. Al zijn bundels bevatten thema’s. Deze bundel heeft als thema: Leef! In al haar facetten veelzijdig, uitdagend en mooi maar soms ook intens verdrietig.

Productinformatie

ISBN
9789402247459 / 978-94-022-4745-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-09-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Zilte gewelven

Deze kust
waar ik zo graag
ben
Een lust
voor mijn ziel
Ik luister
ik ruik
proef de zilte
lucht
zucht ik
stil

Ervaar getijden
zie gedachten
glijden

De zee
komt naar me
toe
Neemt mijn
sporen
mijn gedachten
mee

Bruisend
komt ze me
tegemoet
Toont haar
krachten
In gedachten
reis ik
op haar
eindeloze
zilte
gewelven mee

De einder
tegemoet
voel ik
de zon

Reviews (7)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Anke op 01-10-2018
Wat een mooi gedichtenbundeltje! Het ziet er super uit en de gedichten vind ik stuk voor stuk unieke woordkunststukjes. Ze bezitten allemaal een eigen diepgang die raakt. De foto's staan er mooi tussen.
door Marja op 16-10-2018
Ik vind het je beste boek tot nu toe. Ik voel dat het dicht bij ons en bij jou staat. Zilver, Vlinder en Zilte gewelven vind ik prachtig. Maar ook de rest is ook weer zo mooi. Het is een mooi geheel samen met de foto's. Ik heb er erg van genoten. Ik ben trots op je xxx
door Rita op 07-12-2018
weer een prachtige bundel Pim. Ik word er stil van. Vooral het gedicht de Einder treft me omdat ik het ook vaak zo voel als ik aan het strand ben. De bundel is echt een aanrader !
door Saskia op 08-01-2019
Prachtige gedichten! In 1 x uitgelezen. De foto's passen mooi bij de gedichten.
door Stephanie op 26-01-2019
Een prachtige boek met gedichten die echt uit het hart komen. Je neemt je lezer helemaal mee en laat ruimte over voor zijn of haar gedachten. Een boek om trots op te zijn!
door Jo op 24-07-2019
Deze keer een wat dikkere uitgave, waarvan meerdere gedichten erg mooi zijn. Ik vraag mezelf elke keer wat ik dan de mooiste vind en deze keer zijn het er meerdere. Het gedicht dromen en wie ben ik. En beeld in mij en geef mij een naam. Deze vier trekken dan net iets meer als de andere. Mooi weer.
door Jeannette op 26-12-2019
Via Linda voor het eerst een boekje van je gelezen. Ik ben niet zo'n gedichten-mens maar een aantal sprak me toch wel aan. Ik voel een worsteling met je verleden en het proberen dit te vergeten, herkenbaar. Maar ook de moed om steeds weer de dingen te waarderen die wel mooi zijn! Knap hoe je dat alles verwoord.