Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Heerlijke recepten van een hobbykok op vakantie
Stressvrij koken op twee pitten

Auteur

Annette Vroomen

Uitvoering
Wire-o
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Stressvrij koken op twee pitten

Heerlijke recepten van een hobbykok op vakantie

Over de auteur

Annette Vroomen is al meer dan 25 jaar een hobbykok. Zij stond in 2007 in de landelijke halve finale van “Hobbykok van het jaar”. In 2011 behaalde zij de tweede plaats met een aspergegerecht. Een andere hobby van haar is het maken van verre reizen per camper. Op de twee aanwezige kookpitten lukt het haar iedere keer weer om een culinair hoogstandje op tafel te toveren. Dagelijks beschrijft zij haar hilarische reisverhalen in een reisblog. Ook haar uitspattingen in de kookpannen kwamen uitgebreid aan het woord. Stressvrij koken op twee pitten is het smakelijke resultaat!

Productinformatie

ISBN
9789402249040 / 978-94-022-4904-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-11-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Wire-O
Pagina's
84
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het wordt steeds drukker op het terras waar wij onze café bombón drinken. Ik zie van de zijkant een Spaanse jongedame en ik herken haar lach en haar stem. Dat is de dame die geprobeerd heeft om mij de Sevilliaanse dans te leren. Ze hangt met een paar vriendinnen aan een statafel. Wanneer ik haar passeer herkent ze mij. Ze komt op mij afgestormd en kust mij. Ik verontschuldig mij nog voor mijn gestuntel tijdens haar dansles maar dat lacht ze weg. “Je kunt die dans ook niet in een paar uurtjes leren”, is haar uitleg. Het is een hele leuke Spaanse dame, zolang ze mij maar niet lastigvalt met haar danskunsten.
Op een gegeven moment krijg ik honger en ga naar huis. De Spaanse dame komt nog even naar ons toe. Mijn echtgenoot deelt haar mee dat we in de winter weer terugkomen. En we gaan op dansles bij haar. Ik frons mijn wenkbrauwen want ik zou niet weten met wie hij die lessen gaat nemen. Niet met mij in ieder geval, ik laat me niet meer overhalen. Ik trap er vaak in om iets te doen waarvan ik bij voorbaat al weet dat ik het niet leuk ga vinden. En deze keer weet ik het zeker, dansen is niets voor mij.
Inmiddels is het acht uur in de avond. Ik heb hele dunne lapjes kalfsvlees liggen die ik door de bloem haal en dan krokant ga bakken. Een half bakje verse ravioli, even door het kokende water. Een kwart pot spinazie maak ik warm met wat kookroom en daar de ravioli onderdoor. Een peervormige tomaat snij ik in dunne plakjes en tussen elke plak leg ik een plakje Rulo de Cabra. Beetje olijfolie erover en wat peper en wij hebben een mooi en smakelijk bordje voor ons staan.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek