Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bakken op hakken / Glutenvrije bakrecepten
Eenvoudig glutenvrij bakken - recepten bij glutengevoeligheid en coeliakie

Auteur

Bernice Kruit

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heb jij dat ook zo gemist, die heerlijke zoetigheden van Nederlandse bodem? Dat hoeft vanaf nu niet meer. In dit boek vind je twintig recepten die je smaakpapillen prikkelen. Stel je eens voor de dat je keuken gevuld is met de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart of met een kopje koffie en een lekkere stroopwafel even bij kan kletsen met vrienden. Niks droge hap of honderdduizend kruimels. Zelfs degene die niet glutenvrij hoeven te eten, zullen genieten van jouw resultaten!

Over de auteur

Bernice Kruit kwam in aanraking met Coeliakie op het moment dat haar jongste zoon de diagnose kreeg. Haar doorzettingsvermogen en haar positieve kijk op de wereld hielpen haar om de juiste draai te vinden. De auto-immuunziekte was geen kwelling maar een cadeautje. De uitdaging om glutenvrije variaties te bedenken was geboren. Als moeder van twee jongens en vrouw van een man met zeven voedselallergieën, komen de woorden ‘kan niet' en 'verveling’ niet in haar woordenboek voor. Met haar creatieve ideeën zijn er al weer nieuwe plannen voor het schrijven van een glutenvrij kinderkookboek.

Productinformatie

ISBN
9789402249118 / 978-94-022-4911-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-11-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Een glutenvrij gebakje uit de winkel vond hij niet lekker en heel eerlijk, ik de meeste ook niet. Ze waren te droog of er zat een raar smaakje aan. Al gauw ontdekte ik dat zelf bakken de beste optie was. En dat heb ik gedaan. Heel veel en heel vaak. Mislukte pogingen genoeg. En met glutenvrij betekent mislukt ook echt mislukt (lees: rijp voor de container). En ik verlangde er zo naar om gewoon taart op tafel te kunnen zetten of een lekker koekje bij de thee te hebben. Het spreekwoord is er niet voor niks. Want oefening baart inderdaad kunst. En in mijn geval de “kunst” van het glutenvrij bakken. Want glutenvrij bakken is wel even wat anders dan gewoon bakken.
Met de recepten in dit boek ga je zeker weten lekkere creaties maken. Ik heb er bewust voor gekozen om aan te geven welke meelsoorten er zijn gebruikt omdat verschillende meelsoorten anders smaken en vaak ook een andere uitwerking hebben op je eindresultaat. Natuurlijk valt er over smaak niet te twisten. Dus wees vrij om de recepten met andere meelsoorten te proberen. Of om er op een andere manier mee te variëren. Dit boek is bedoeld om het je een beetje makkelijker te maken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek