Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Fran, een bewogen leven

Auteur

Geo Stuiven

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
16 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Fran is het fictieve levensverhaal van Francesca. Het is een verhaal dat waar gebeurd zou kunnen zijn, met een licht erotisch getinte inhoud. Francesca had een zeer gelukkige jeugd tot aan de tweede wereldoorlog. Maar dan veranderde haar leven voorgoed... Door de Duitsers misbruikt en allerlei bijkomende omstandigheden drijven haar in de prostitutie. Zal ze na jaren van tegenslag, toch nog het geluk hebben om een normaal leven te leiden?

Over de auteur

"Ik ben geboren in de Oost-Vlaamse gemeente Oosterzele in 1938. Gans mijn beroepsleven voltrok zich bij de Belgische spoorwegen. Nu ben ik gepensioneerd en woon te Overmere. Een boek over mijn ‘herinneringen’ kreeg bij familie en vrienden tamelijk goede appreciaties. Daarom besloot ik mijn memoires te bundelen."

Productinformatie

ISBN
9789460890017 / 978-94-608-9001-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-07-2009
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
128
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik installeerde me met kloppend hartje op een tabouret aan de toog, rechtover het compartiment waar Fritz en Suzanne zaten. Door plaats te nemen op het hoge caféstoeltje schortte mijn korte rokje nog hoger op, zodat ik met mijn mooie dijen gans bloot kwam te zitten. In mijn binnenste was ik daarover beschaamd en realiseerde me dat ik vroeger nooit zo een vulgaire houding zou aangenomen hebben. Maar ja, wilde ik de aandacht trekken van Fritz dan moest ik mijn trukendoos wel durven bovenhalen! En ja Boni, mijn truc lukte, want onmiddellijk zag en voelde ik de begerige blikken van Fritz op mijn blote billen rusten. Hij gaf geen aandacht meer aan Suzanne. Gedurig zag ik hem met zijn ogen goedkeurend over me heen glijden. Hij begon aan mijn voeten en dwaalde dan met zijn blikken over mijn eindeloos lange benen en mooi gevormde billen tot aan de rand van mijn rokje. Ik begon me er warempel onbehaaglijk bij te voelen. Ik had mezelf als verleidster overschat. Maar ik had dan ook nog geen ervaring in die soort zaken. Ik was al van plan om op te stappen, toen er redding kwam van Godelieve. Godelieve nodigde me uit om samen met haar in een compartiment te gaan zitten. Op die manier was ik van de opdringerige blikken van Fritz wat verlost. Maar ik wist maar al te goed dat ik mijn tactiek verder moest uitbreiden. De aandacht van Fritz had ik zeker al! Ik moest dus volharden als verleidster om hem in mijn macht te krijgen en hem uiteindelijk te doen boeten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek