Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Voetballiefde

Auteur

Simone van Tongeren

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bridget, het populaire meisje uit Sannes voetbalteam, is al jaren verliefd op Boris, een jongen van dezelfde voetbalvereniging. Bridget heeft nog nooit met Boris gesproken, terwijl Sanne steeds meer contact met hem krijgt. Op een trainingsavond zeggen de meiden uit het voetbalteam opeens niets meer tegen Sanne. Sanne besluit over te stappen naar het team van Boris. Ondertussen begint ze Boris steeds leuker te vinden, maar haar verleden zit haar in de weg...

Over de auteur

"Ik ben in 1993 geboren in Leiderdorp en woon in Zoeterwoude. In het laatste jaar van de basisschool begon ik met schrijven en dit groeide uit tot mijn grootste hobby en tijdverdrijf. Tijdens mijn middelbare schooltijd (gymnasium) ben ik hiermee doorgegaan en heb ik me verder ontwikkeld. In mijn vrije tijd speel ik basketbal. Na mijn debuut Je zal maar verliefd moeten worden (uitgegeven door Boekscout.nl) is Voetballiefde mijn tweede boek."

Productinformatie

ISBN
9789460894374 / 978-94-608-9437-4
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
05-02-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
168
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

"Hoi," hoor ik opeens aan de andere kant en als ik naar links kijk, zie ik dat Boris voor het raam staat. "Hé..." "Waarom had je ge-sms’t?" "Oh, mijn vriendin wilde dat ik je ging roepen, maar dit was iets makkelijker." "Aha...," zegt Boris niet-begrijpend. Oh, ik moet snel wat zeggen, maar wat? Ik kijk hem aan, maar hij kijkt de klas in. Hij ziet er echt knap uit... Oké, niet aan denken. Ehm, oh ja... "Interessante les?" "Zeker, heel leerzaam," zeg ik en we moeten lachen, "maar eh..." Opeens kijkt hij me aan en we hebben even oogcontact. Snel sla ik mijn ogen neer en zeg: "Mijn zonnebril is gevallen, maar ik kan er niet bij." Hij kijkt naar beneden, bukt en pakt dan mijn zonnebril. "Is het deze?" Ik knik en hij doet hem op. "Zit lekker." "Hij staat je alleen niet zo leuk," zeg ik lachend en hij doet gauw de zonnebril af en geeft hem aan mij. "Bedankt." En ik leg mijn zonnebril op de tafel. "We moeten trouwens nog even afspreken voor wiskunde." "Klopt, ben je hierna uit?" "Ja, ik ben het vijfde uit, want wiskunde vervalt." "Echt?", vraagt Boris ongelovig. Ik knik. "Zullen we dat dan vanmiddag doen?" "Prima, waar spreken we af?" "Ehm... bij het hek?" "Goed, ik zie je straks." "Is goed." Dan loopt hij weer terug naar zijn vrienden. "Dat wordt zoenen," fluistert Linda. Ik geef haar een stomp en ze is meteen stil.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek