Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ab geeft zich bloot… voor later

Auteur

Ab van Wijhe

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,95
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Later zal dit boek een historisch document zijn, want de ontwikkelingen vanaf 1935 tot 2010 worden door de auteur Ab van Wijhe beschreven. De vele reizen, die de auteur met zijn echtgenote Wil maakte, komen uitgebreid aan bod. Zijn kleurrijke leven wordt met een vlotte pen beschreven en staat garant voor heerlijk leesgenot met veel humor en een traan. Voor welke moeilijkheid zag Ab zich geplaatst tijdens zijn verblijf in Groenland?

Over de auteur

"Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in de reisbranche en ben daarna fulltime beeldhouwer geworden. In deze uitgave heb ik mijn verleden beschreven en de vele reizen die ik heb gemaakt. Waaronder een moeilijke reis naar Groenland. Dat ik zelf weinig weet van het verleden van mijn vader en grootvader, heb ik altijd als een gemis ervaren, en dat gemis wil ik het nageslacht besparen. Want een goede toekomst kan alleen op het fundament van het verleden worden gebouwd. Met een lach en een traan ga ik terug in mijn herinnering."

Productinformatie

ISBN
9789460896590 / 978-94-608-9659-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-07-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
158
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

We leren in dit boek, in gewone bewoordingen, het doorsnee-leven kennen van een gewoon persoon in de context van zijn gewone gezin, werk, hobby’s, ziekte en zeer, over een groot aantal jaren. Niets bijzonders dus? Nee, inderdaad, niets bijzonders... Wat maakt dit boek dan interessant, waarom zouden we het moeten koesteren? Omdat Ab met zijn boek uitstijgt boven zijn doorsnee-leven: het is een cultureel-antropologisch document van jewelste, wat zijn waarde pas zal gaan bewijzen over een aantal decennia, wanneer alles, wat aan hem en mij herinnert in het dagelijkse leven, zal zijn verdwenen. Te klein voor geschiedenisboeken, te waardevol om te vergeten!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek