Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Hipper dan hip

Auteur

Frank Schröer

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Frank heeft het lang gedacht. Ook zijn best gedaan om hip te zijn. Hipper dan hip. Vetter dan vet en cooler dan cool. Hij is zo’n beetje op elk online social medium te vinden. Van Hyves, Facebook, Plaxo, Yammer, Linkedin tot Blip.fm. You name it, he’s done it. Een man van de wereld met een geest van een 16-jarige in een lichaam van een oude vent van 45. In 67 korte hilarische verhalen schetst Frank zijn worsteling met het dagelijkse leven. Van dildo’s, MSN tot de omgang met voetbalouders. Herkenbaar voor mensen die wel eens op straat lopen, kinderen of ouders hebben of ademen. Kortom, iedereen!

Over de auteur

"Ik schrijf vaak en veel. Ik schrijf columns en blogs voor Hyves, voetbalsites, blogsites en magazines. Daarnaast recenseer ik jong cabarettalent voor theater de Tamboer in Hoogeveen. In mijn eerste boek, Haar van hem, korte verhalen voor bij de kapper, heb ik mijn midlifecrisis van me geschreven. In Hipper dan hip ga ik weer een stap verder. Ik kijk met een verbaasde blik naar de wereld om me heen en breng dit zo snel mogelijk terug tot zo’n 350 rake woorden. Geen midlifecrisis meer, maar genoeg te beleven."

Productinformatie

ISBN
9789460899416 / 978-94-608-9941-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-11-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
138
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik heb het lang gedacht. Ook lang mijn best gedaan om hip te zijn. Ik ben bij mijn weten behoorlijk up to date. Hipper dan hip. Vetter dan vet en cooler dan cool. Zo ben ik zo’n beetje op elk online social medium te vinden. Van Hyves, Facebook, Plaxo, Yammer, Linkedin tot Blip.fm. You name it, I've done it, seen it, booooring. Ik ben daarnaast totaal MSN-fähig. "Hej, hoest en ff chillen", komen zonder problemen uit mijn toetsenbord. Daarnaast heb ik op mijn lijf alle hippe gadgets van de huidige generatie. Met mijn mobiel kan ik naast bellen ook muziek luisteren, het ding doet voor mij de was en maalt koffiebonen. Ik zit kwijlend te wachten op het moment dat ik naar de winkel kan sprinten om de nieuwe iPad van Apple te kopen, dat naar verluidt ook de kinderen naar school kan brengen. Daarnaast ben ik natuurlijk volledig multitaskbaar. Dat wil zeggen dat ik tijdens het televisie kijken mijn laptop bedien, de krant lees, met mijn telefoon de koffiebonen voor morgen maal en een goed huwelijk in stand houd. Kortom een man van de wereld met een geest van een 16 jarige in een lichaam van een oude vent van 45.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek