Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

En toen was het stil...

Auteur

Mandy Munter

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Mandy raakt na haar veertigste onverwachts zwanger. Vroeg in de zwangerschap krijgt ze te horen dat haar ongeboren dochtertje, Isabelle, het Syndroom van Down en een hartafwijking heeft. In het laatste trimester, tegen elke verwachting in, sterft Isabelle van de zwangerschap in haar buik. Wat volgt is stilte en uiteindelijk de communicatie tussen Isabelle en Mandy op een ander niveau. De spirituele verbinding is intens. Lees meer over haar bijzondere rouwverwerking in En toen was het stil... Een verhaal over leven en liefde.

Over de auteur

"Ik ben Mandy Munter (1969), gelukkig getrouwd en moeder van acht kinderen. Vier aardse en vier kosmische kinderen noem ik het altijd. Sinds mijn dertigste werk ik als natuurgeneeskundig en energetisch therapeut en daarnaast ben ik yoga-/meditatie-docent. Mijn leven zit vol bergen en dalen, net als iedereen. Mijn laatste ervaring wat hoopvol begon en leek te eindigen als een diep tranendal, is uiteindelijk een berg van een prachtige ervaring geworden die ik met liefde heb mogen ontvangen."

Productinformatie

ISBN
9789461768537 / 978-94-617-6853-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-03-2012
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
162
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het is de eerste dag van september. Vanmorgen ben ik met Bart even naar het dorp gefietst en heb voor het eerst iets voor mijn nieuwe dochter gekocht. Een heel schattig vestje en een broekje met sokjes en wat rompertjes. Uiteraard roze en wit. Het is schattig en zoet. Vandaag begint Bart in de brugklas op zijn nieuwe school en we hebben zo samen een gesprek met zijn mentor. Hij is natuurlijk een beetje nerveus, maar dat hoort erbij. Ik ben moe en merk dat het fietsen me zwaar valt. Ik maak me ook zorgen. Ik heb sinds maandagavond mijn kindje niet meer zo goed gevoeld als daarvoor het geval was. Ons druktemakertje houdt zich rustig. Veel te rustig volgens mij. Ik ga even een uurtje op bed liggen, daar reageert ze meestal wel op, maar als ik lig voel ik haar nog steeds niet. Om half vier ga ik er weer uit en heb haar dan nog steeds niet gevoeld. Ik besluit om de verloskundige te bellen en uiteraard mag ik meteen komen. Christian en ik zitten zwijgend naast elkaar in de auto en ook bij de verloskundige zeggen we weinig. Ik ga op de onderzoekstafel liggen en Rianne, de verloskundige, zet het echo- apparaat aan. Ik kijk naar haar terwijl ze bezig is. Christian kijkt over haar schouder mee en ik hoor Rianne uitleggen: "Kijk hier is haar hoofdje." Dan zie ik Rianne slikken en hoor haar zeggen: "En hier moet haar hartje kloppen, maar het klopt niet meer, het is stil."

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek