Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Moderne gedichten voor mannen
(en stiekem ook voor vrouwen)

Auteur

Eric Hoogeweg

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Poëzie
=
gedateerd en dromerig?!

In ‘Moderne gedichten voor mannen’ bewijst Eric Hoogeweg het tegendeel. Hij gooit de beuk erin met moderne gedichten anno NU. Over vrouwen, McDonald’s, elektrische fietsen, seks, een kliko en andere belangwekkende zaken. Zonder rijm, kort, krachtig en vooral raak. Zijn eigen stijl spreekt een breed publiek aan: mannen en (stiekem ook) vrouwen.

Over de auteur

Eric Hoogeweg (1976) is zelfstandig tekstschrijver, journalist en songwriter. O ja... en dichter, met een bloedhekel aan klassieke poëzie. En juist daarom schrijft hij sinds 2011 moderne gedichten. Nu voor het eerst gebundeld.

Productinformatie

ISBN
9789463890151 / 978-94-638-9015-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-02-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

DE NACHT

de stad
rust

een kerkklok
slaat

vijf uur

en verbindt
ons

die slapen
die wakker zijn

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Marcel op 16-03-2019
Leuk, realistisch, ontspannen en zo herkenbaar. Super leuk boekje om tussendoor even te ontspannen. De gedichten zijn geen rijmpjes maar juist moderne gedichten. Leuk om te lezen, te lezen en daarna nog een keer te lezen. Een aanrader.
door Jaap op 19-03-2019
Gaaf boek. Ik kreeg het cadeau van mijn vriendin terwijl ik niet zo van poëzie houd. Maar met dit boek heb ik mij enorm vermaakt! Mooie mix van humor, gevoeliger emoties en hersenspinsels met een leesritme waar je niet omheen kunt. Ook best geschikt voor vrouwen, trouwens.
door Annemieke op 01-06-2020
Verfrissende stijl, geen poespas. Leuk om elke dag weer een nieuw gedicht erbij te pakken. Mijn favoriet is het prachtige liefdesgedicht 'Bijna Slapen', vrolijk, hartverwarmend en zeker geen gedweep. Alhoewel de titel van de bundel wellicht anders doet vermoeden, spreekt de inhoud zowel mannen als vrouwen aan.