Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Overal ogen

Auteur

Anna Bos

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Danny verwacht niets anders dan Harper verdriet te doen wanneer hij het met haar uitmaakt. Maar waar zijn horrorschrijvende vriendinnetje nog vrij ontspannen reageert, blijkt de onrust uit een hele andere hoek te komen.

De woede van één van haar fans maakt Danny's leven met de dag onveiliger.

Wat hij ook doet, opeens lijkt hij overal de ogen te voelen van de man die hem geen seconde meer met rust laat.

Over de auteur

Heel lang was Anna Bos zelf overal bang voor. Maar toen ze op haar veertiende fan werd van een Amerikaanse acteur, die enkel in enge films speelt, moest ze eraan geloven. Gelukkig maar, want het horrorgenre bleek haar erg goed te liggen.
Omdat Anna altijd al verhaaltjes verzon, was de stap naar echte boeken er eentje die ze al heel lang wilde maken. En nu, vijf jaar later, is het dan zover. Met Anna's debuut "Overal ogen" komt een langgekoesterde droom echt uit.

Productinformatie

ISBN
9789463893749 / 978-94-638-9374-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-06-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
228
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Blijf met je poten van me af!’ schreeuw ik als de man naast me mijn keel pakt en me tegen de muur aan drukt. Nog voor ik kan reageren brengt hij zijn gezicht vlak bij dat van mij.
‘Waar heb jij last van? Je denkt toch niet serieus beter te kunnen krijgen dan Harper? Het is al een wonder dat ze je überhaupt ziet staan.’ Ik zucht en rol met mijn ogen voor ik mijn handen op zijn borst zet en hem hardhandig van me af duw.
‘Luister, klootzakken als jij zijn deel van de reden dat ik het uitgemaakt heb met haar. Ik heb hier zo genoeg van. En dat staat nog los van het feit dat ze knettergek is.’
De onbekende man haalt naar me uit, maar de routine inmiddels aardig kennend, zet ik een stap opzij, waardoor zijn knokkels kraken tegen de stenen. Mijn slag mist hem daarentegen niet.
‘Waag het niet zo over haar te praten,’ gaat hij verder, alsof hij zichzelf nog niet genoeg voor schut gezet heeft.
‘Laat me dan gewoon met rust. Ik wil niets meer te maken hebben met jullie, niet met haar en niet met die kut boeken van haar.’ Bozer dan ik aan hem toe ga geven, draai ik me om en loop weg.
‘Zo makkelijk kom je niet van me af, Danny. Geloof me. Niemand praat zo respectloos over Harper Nero!’
Zonder me naar hem terug te draaien steek ik mijn duim op en houd deze zichtbaar omhoog.
Sneu als ze je zo naroepen. Nog bedankt daarvoor Harper… Even blijf ik hem vanuit mijn ooghoeken in de gaten houden, maar zodra hij de andere kant opgaat, probeer ik het voor de zoveelste keer van me af te zetten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek