Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De zalige tiet
en andere erotische dorpsverhalen

Auteur

Klaas van Gelre

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Deze dorpsroman beschrijft de veranderingen in het denken en handelen op het gebied van erotiek die zich in een halve eeuw in een denkbeeldig dorp hebben voorgedaan. Ondanks het feit dat in de Griekse en de Romeinse oudheid aan seksualiteit een religieuze betekenis werd gegeven, is tot het midden van de negentiende eeuw aan erotiek en seksualiteit een sfeer van ranzigheid blijven kleven. Zelfs in het liberale Nederland werd pas in 1969 de pornografische voorstelling uit het wetboek van strafrecht gehaald. In het beschreven dorp komen zo'n halve eeuw geleden enkele gelijkgestemde inwoners bij elkaar om in een besloten erotica club meningen over erotiek en ervaringen met seks uit te wisselen. Dit leidt tot een hoog oplopende dorpsvete.

Over de auteur

Bij het schrijven van deze roman heeft de auteur, onder het pseudoniem Klaas van Gelre, zich laten inspireren door de fantasie die het leven in zo’n klein dorp bij hem heeft wakker gemaakt. De inhoud bestaat uit een mengelmoes van min of meer zelf beleefde momenten en verhalen van vroegere inwoners. Desondanks heeft zijn fantasie de grootste rol gespeeld bij het schrijven van deze erotische dorpsroman.

Productinformatie

ISBN
9789463896290 / 978-94-638-9629-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-09-2019
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
120
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het kon ook niet lang meer uitblijven dat tijdens de warme zomerdagen in het dorp steeds meer vrouwtjes zich stap voor stap van bepaalde kledingstukken ontdeden. En natuurlijk gingen ook heel jonge meiden met steeds minder om het lijf de straat op en zelfs naar school. Het begon met naveltruitjes en korte rokjes. Geleidelijk aan was echter de navel alleen niet meer goed zichtbaar, maar versmalde het truitje tot een iets te grote bh. Toen daar niet al te veel commotie over ontstond, werden de rokjes steeds korter en al fietsend kon je de kleine slipjes van de meisjes onder de opwaaiende rokjes gemakkelijk bewonderen. Op deze fase volgde daarna de introductie van de hotpants. Deze elegante en erotisch stimulerende meidenbroekjes werden na enige tijd zo kort gedragen, dat de billetjes van de meiden vrijwel altijd minstens gedeeltelijk zichtbaar werden. Hierdoor zag je soms de meest vrijpostige jongens en ook mannen de billen van de meiden vasthouden en er in knijpen. De wijfjes die dit lekker vonden, brachten dan met een van hun handen de vingers van de billenknijpers op millimeter afstand van hun ontwaakte holletjes. Een enkeling uit het dorpse manvolk had zelfs het geluk dat de meest hitsige meiden het toelieten dat de mannelijke vingers hen zachtjes konden vingeren.

Tijdens het zonnen in de tuin was er ook een zekere gradatie in het naaktprofiel van de vrouwtjes gegroeid. De meest ‘preutse’ dames ontdeden zich alleen van hun bh en gingen met uitsluitend een bikini broekje aan op een bankje liggen. Hun hele lijf en natuurlijk de tieten in het bijzonder werden flink met olie ingesmeerd, zodat verbranden tot een minimum werd beperkt. Maar bij deze dames werd het probleem van de witte strepen waar het broekje had gezeten, niet opgelost. Om hieraan tegemoet te komen, kochten sommigen bij een seksshop online een g-string. Via de bezorgdienst werd dan heel discreet het ding daarna thuis afgeleverd. Zo’n string heeft aan de zijkanten geen bandjes en kan toch klemvast worden bevestigd. Een uitkomst voor deze vrouwtjes.
Toch waren er ook vrouwtjes die echt volledig naakt als de paradijselijke Eva in de zon wilden bruinen. Als zij zo lagen te zonnen werden zij over hun hele lijf lekker egaal en ebbenhout erotisch bruin en wanneer zij zich met olie hadden ingesmeerd blonk hun huid ontzettend uitnodigend voor een heerlijke wip en neukpartij. Bij stellen die geen kinderen meer in huis hadden, kwam deze situatie het vaakst voor. Kwam vriend of manlief dan thuis na een vermoeiende werkdag dan wist zijn naakte gebruinde griet hem snel op te vrolijken en konden zij soms vóór de maaltijd nog een stevig potje ongegeneerd en bandeloos wippen. Wanneer de tuin voldoende privacy bood gebeurde dit vaak ook buiten; dit was helemaal paradijselijk vrijen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek