Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De clan van de glimsteengrotten

Auteur

Nick De Meersman

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer twee vrienden besluiten om op eigen houtje de wereld een stukje te verkennen, hadden ze geen idee welke gevolgen dat zou hebben. Dit is het verhaal van een bonte groep van goblins die zichzelf de clan van de glimsteengrotten noemt. Onder het blauwe licht van de glimstenen hebben zij een thuis gemaakt die ze koesteren, waar ze jagen en spelen, ruzie maken en creatief zijn. De wereld rondom hen staat echter op het punt te veranderen en geen enkele goblin zal die verandering kunnen ontlopen...

Over de auteur

Al sinds zijn kindertijd houdt Nick De Meersman van monsters, eigenzinnige figuren, goede verhalen en vreemde werelden verkennen. Dit is een passie die hij niet verloren heeft tijdens zijn studie als historicus maar in tegendeel zich hiermee vermengd heeft. Met dit boek wil Nick goblins de kans geven om te tonen dat ze meer zijn dan een bijrolletje in de verhalen van anderen. Want elk van ons speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen verhaal en moet de kans krijgen om het te vertellen.

Productinformatie

ISBN
9789463896788 / 978-94-638-9678-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-11-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
152
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Sudroma was geschokt, dwergen zouden de clan uit hun thuis verjagen! Ze moest hier weg zien te komen, naar huis terugkeren en hen waarschuwen! Op dat eigenste moment werd de kist waar de grote goblina in zat geopend. Voor enkele ogenblikken gebeur-de er niets. Sudroma keek naar het gezicht van de jonge assistent die haar verbijsterd aanstaarde en dan met luide stem bulderde: “EEN GOBLIN!”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek