Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Als je tijdens een halve triathlon ingehaald wordt door je vrouw
Tips en ervaringen van een stel tijdens een triathlon

Auteur

Jos en Wicky Bakker

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

In dit boek nemen Jos en Wicky je mee tijdens hun ervaringen op het gebied van de triathlonsport. Samen hebben zij in 2017 meegedaan aan de halve triathlon van Almere. Op hun eigen manier en met een eigen visie beschrijven ze hoe ze getraind hebben en hoe ze de wedstrijd ervaren hebben. Het boek staat vol met verhalen over hoe ze ooit zijn begonnen met sporten en met handige tips voor beginnende triathleten.

Over de auteur

Jos en Wicky Bakker kennen elkaar sinds eind 2013. Al bij hun eerste ontmoeting kwam de interesse voor sport naar voren. Beide deden zij aan hardlopen en Jos had al een paar sprinttriathlons gedaan. Wicky was meer van de lange afstanden, zo kwam ze net terug uit New York van haar eerste marathon. Hun gezamenlijke hobby leidde tot het idee om samen een boek te schrijven. Jos en Wicky wonen in Velsen-Zuid en hebben na de geboorte van hun zoon Jan een stapje terug gedaan in de triathlonsport, maar toch zijn ze nog steeds te vinden bij de sprinttriathlons en hardloopevenementen. De sportieve weekendjes weg met familie en vrienden zijn een jaarlijks uitje en Jos en Wicky blijven nieuwe uitdagingen vinden in de sport, uitdagingen op hun eigen niveau. Ze weten dat de olympische spelen toch net iets te hoog gegrepen is!

Productinformatie

ISBN
9789463898119 / 978-94-638-9811-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-11-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
172
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Helaas, we starten vanuit het water. Als één van de laatste deelnemers ga ik het water in. Net zoals ik bij kortere triathlonafstanden doe, blijf ik een beetje achter in de groep in het water liggen. Bewust, want ik weet dat er velen in deze startgroep zijn die behoorlijk sneller zullen zijn dan ik. Daarbij, ik vind het lekkerder om anderen in te halen dan dat ik continu ingehaald word. Dat geeft namelijk zo’n gejaagd gevoel en daar hou ik helemaal niet van. Ik kijk om me heen, voor me ligt het water helemaal vol met andere deelnemers. Ik schat zo in dat de meesten net als ik staan te popelen om te beginnen, alhoewel ergens nog steeds het gevoel in mij leeft van “waar ben ik aan begonnen”. Ik heb namelijk het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar toch ook weer niet. Heb ik wel voldoende getraind? Ga ik dit redden? Ik heb gelukkig niet veel tijd meer om me er druk over te maken. De start komt steeds dichterbij. Nog even wachten. Nog even watertrappelen. De startmuziek klinkt... het aftellen begint... 5... 4... 3... 2... 1... de lichtkogel gaat de lucht in, de knal hoor ik niet eens. Voor ik begin te zwemmen kijk ik nog even voor me. Het water vol met triatleten. Wat eerst nog rustig en vlak was, is nu één chaos van waterspetters en bewegende armen geworden. Voor mij een herkenbaar beeld. Maar geloof me, zelfs als je zoiets al vaker hebt ervaren, blijft het een mooi waterspektakel.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek