Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Freakshow
Een bloedstollend verhaal over vriendschap en verlangen, en de moed die nodig is om ondanks alles toch jezelf te zijn

Auteur

Barbara M. Veenman

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer een plaatselijke kruimeldief het ouderlijk huis van de zestienjarige Marc voor de zoveelste keer weer eens kort en klein heeft geslagen, besluit deze dat het zo niet langer kan. Op de dag dat uitgerekend een van de allerzwaarste sneeuwstormen sinds jaren over Nederland heen raast, stapt hij samen met zijn vrienden – een groep buitenbeentjes die het net als hij thuis ook niet altijd even makkelijk hebben – op de trein, in de hoop op die manier alle problemen achter zich te kunnen laten. Vanaf dat moment lijkt echter alles mis te gaan wat er ook maar mis kan gaan. De trein komt hopeloos vast te zitten in de sneeuw, en wanneer Marc en zijn vrienden tegen het vallen van de avond op zoek gaan naar een veilig onderkomen, blijken ze ook nog eens regelrecht in de armen te lopen van een levensgevaarlijke, ontsnapte seriemoordenaar…

Over de auteur

De Nederlandse theologe Barbara M. Veenman schrijft al twintig jaar boeken die lezers weten te raken. Haar laatste Young Adult-reeks over engelen en demonen leverde haar in de vaderlandse pers de bijnaam “de nieuwe J.K. Rowling” op.


Voor meer informatie over de auteur, kijk op haar website! www.barbaraveenman.nl

Productinformatie

ISBN
9789463898362 / 978-94-638-9836-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-12-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
220
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Zocht je deze misschien?’ hoorde hij zichzelf schaapachtig vragen.
Ze schoof haar zonnebril op het puntje van haar neus, en keek hem glimlachend van onder de brede rand van haar hoed aan. ‘Dank je, Aleksi,’ zei ze, en schoof vervolgens haar hand in de tas, van waaruit ze een minuscuul klein flesje tevoorschijn haalde. Ze trok het dopje eraf, richtte het parfumflesje op haar lange, sierlijke hals en drukte achteloos een paar maal op de verstuiver. Een ragfijne wolk van goudglanzende druppeltjes zweefde door de lucht, en Aleksander kon niet nalaten de zoete, verleidelijke geur die uit het kleine flesje was opgestegen gretig op te snuiven. Het enige dat hij zich later nog van dat ogenblik kon herinneren was de angstige blik in Laura’s ogen geweest, zodra ze zich gerealiseerd had hoe hij al die tijd naar haar had staan staren.
Wat er daarna allemaal gebeurd was, had hij slechts van horen zeggen. Het enige dat hij zich nog kon herinneren was dat de andere jongens de grootst mogelijke moeite hadden gehad om hem van Laura af te trekken. Nog altijd kon hij zijn handen rondom haar keel geklemd voelen, en de gruwelijke aanblik van de bijtsporen in haar hals en haar gezicht achtervolgde hem tot op de dag van vandaag.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek