Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Histrioon
Een sensuele roman over een echte ladykiller met een histrionische persoonlijkheidsstoornis

Auteur

Danny van Oorschot

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Mauro verlaat zijn geboorteland Italië na een duistere tijd en vestigt zich samen met zijn jeugdvriend Fabio in Zaandam. Hier pakt hij de draad weer op wat betreft het feesten, het leven in luxe en de jacht op het vrouwelijk schoon. Zijn Histrionische Persoonlijkheidsstoornis maakt het hem haast onmogelijk zich te binden aan één vrouw en een monogaam leven te leiden. Wanneer hij Madeleine ontmoet, probeert Mauro zijn levensstijl aan te passen en te veranderen van “hete onenightstand” naar perfecte levenspartner. Wanneer hij uiteindelijk een effectieve relatie met Madeleine aangaat wordt zijn wilskracht naar lust op de proef gesteld door een gevaar wat zich dichter bij hem bevindt dan hij ooit had verwacht. Dat gevaar bevindt zich in zijn werkgever, en tevens aanstaande schoonmoeder.

Over de auteur

Danny van Oorschot (1992) komt uit Bergen op Zoom en heeft zich als kind al gekenmerkt door het hebben van een levendige fantasie en een passende schrijfstijl. Na enkele kinderverhalen, korte romans en stukken memoires die hij nooit naar buiten heeft laten treden, begon hij in 2010 aan Histrioon. Aangezien hij zelf te kampen heeft met een Histrionische Persoonlijkheidsstoornis en dit uitte door te leven en te werken in de erotiekwereld heeft hij in de loop der jaren genoeg kennis vergaard over deze vrij onbekende, maar toch veel voorkomende stoornis, en dit alles samengevat in deze boeiende debuutroman.

Productinformatie

ISBN
9789463898669 / 978-94-638-9866-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-12-2019
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
268
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Na al die jaren van eindeloze nietszeggende vagina’s, liters alcohol, kilo-grammen nicotine en overdonderende depressies heb ik eindelijk de liefde van mijn leven gevonden. De persoon waar ik mijn hele leven als Histrioon voor wil opgeven. Degene waarmee ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. De vrouw voor wie ik door het vuur wil gaan en de ultieme strijd wil leveren, alleen maar om bij haar te kunnen zijn en haar liefde te kunnen voelen.
Zij laat mij stralen zoals ik nog nooit eerder heb kunnen stralen. Zij bezorgt mij het geluk dat ik nooit eerder heb gevoeld. Ze betovert mij met haar liefde en geeft mij het gevoel dat ik er niet langer meer alleen voor sta. Ik heb mijn kameraadje gevonden, mijn zielsverwant, mijn poepie, mijn hartje, mijn grote liefde.
Maar er schuilt één gevaar. Een gevaar dat als een bloedhond op de loer ligt. Een gevaar dat deze hele ideale situatie in één klap kapot kan maken en meerdere levens kan en zal verwoesten. Het is Gods manier van humor om te bedenken dat dit gevaar zich bevindt in de persoon van Madeleines verdomd hete moeder, Stephanie.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek