Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bewust – Zijn met je paard
Om de relatie met je paard te versterken

Auteur

Hanna Jansen-Niemantsverdriet

Uitvoering
Paperback
Genre
Dieren
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Bewust-Zijn met je paard bevat een set van 40 coachingskaarten met begeleidend werkboek waarmee je meer inzicht en ontwikkeling krijgt in de relatie met je dier. Bewust-Zijn speelt hierin een belangrijke rol. De relatie met ons dier; zo mooi, zo kostbaar, echter ook een intensieve weg samen te gaan. Dieren hebben geen vooroordeel, ervaren het moment, ervaren je ware wezen waarmee ze contact leggen. Door met de kaarten en het boek aan de slag te gaan, samen met je dier, ontwikkel je meer Bewust-Zijn en zal je meer vreugde, inzicht en een goede samenwerking gaan krijgen.

Over de auteur

Hanna Jansen-Niemantsverdriet is geboren in 1963 te Amsterdam en woont sinds 42 jaar in Zuid-Limburg. Dieren spelen een belangrijke rol in haar leven. Vanuit haar jarenlange ervaring in het begeleiden van mens en dier via telepathische communicatie en het geven van workshops hierin, is de behoefte ontstaan dit werkboek met coachingskaarten te ontwikkelen. Lees meer over Hanna op haar website: www.wordbewustcoaching.nl

Productinformatie

ISBN
9789463899857 / 978-94-638-9985-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-02-2020
Taal
Nederlands

Genre
Dieren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
168
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Je hoeft en kan niet met iedereen bevriend zijn. Vaak moeten we ons sociaal gezien aanpassen om te kunnen functioneren in de maatschappij. Echter in onze nauwe relaties maken we vaak keuzes op basis van overeenkomsten en/of verschillen. Verschillen kunnen aanvullend werken. Overeenkomsten en verschillen versterken de relatie. Dit geldt van mens tot mens en van mens tot dier.

In de relatie met ons dier is het ook net zoals mensen onderling, geven en nemen. De ander de vrijheid te laten zijn wie hij is en hem niet koste wat het kost te willen veranderen.
Het is vaak heel verhelderend te kijken hoe verschillende karakters aanvullend kunnen zijn. Wat kan je van de ander leren? Bijvoorbeeld geduld op leren brengen of juist leren je grens aan te geven en ga zo maar door.

Overeenkomsten zijn het gemakkelijkste en verbinden. Verlies die verbinding niet uit het oog en gebruik dat als bouwsteen om de verschillen er ook te kunnen laten zijn.
Zou dat geen ruimte geven om de verschillen er gewoon te laten zijn en te accepteren?
Verschillende karakters met elkaar verbinden kan denk ik eigenlijk alleen als er ruimte is. Ruimte de ander te laten zijn zoals hij is.

We hebben eigenlijk allemaal een gebruiksaanwijzing, ontstaan door onze karakters en conditioneringen, zowel bij mens als dier. Door de gebruiksaanwijzing te ontdekken van ons dier, onszelf en ieder dier als individu te ervaren, komt er ruimte.

Dieren leven in het Nu en zijn puur, zonder redeneringen en vooroordelen, dat streepje hebben ze voor op ons. Het bewustzijn hierin ontwikkelen ligt bij ons mensen. Wil je ermee aan de slag? Of niet? De keuze ligt bij eenieder zelf.
Door het te onderzoeken kan je het ervaren en door te ervaren weet je het.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek