Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Rob Hoekschop HARDCOVER
De biografie van een voetbalamateur

Auteur

Rick Ardesch

Uitvoering
Hardcover
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Rob Hoekschop (de biografie van een voetbalamateur) is een samenvatting van een 40-jarige tocht door de wereld van de voetbalamateur! Rob Hoekschop laat op ludieke wijze vele facetten van het amateurvoetbal voorbij komen en dat maakt het voor velen herkenbaar!

Over de auteur

Rick Ardesch (1974) woont samen met zijn vrouw, zoon en dochter in Enschede. Hij is docent in het speciaal onderwijs en tevens eigenaar van
www.studentquest.nl, waar hij jongeren helpt met vragen over beroepen. Tevens is hij groepsbeheerder van het ‘Ministerie van Liefde en Waardering’ op LinkedIn en Facebook, waar hij aandacht vraagt voor het positieve nieuws in de wereld. Zijn grootste passies zijn voetbal en schrijven.

Productinformatie

ISBN
9789464030389 / 978-94-640-3038-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-05-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
70
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Klein was ik, maar ik stond wel degelijk in een sportzaak. Hier begon het!
Samen met mijn vader liep ik richting de voetbalschoenen. Ze stonden tegen een wand aan opgesteld en die wand was erg hoog en breed, wat een keuze en wat een kleuren. Roze, groen, blauw. Die roze en blauwe waren speciaal voor kunstgrasvelden. De strijd tussen de grote sportmerken was hier duidelijk merkbaar. Gebroederlijk stonden ze naast elkaar opgesteld, maar wel met de punten naar elkaar toe. De slag om de schoen kon beginnen. Wie zal de sterkste zijn in deze slag? Welke schoen gaat met mij mee naar huis?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek