Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Voor altijd in ons hart
Verliesverwerking activiteiten dagboek - Geestelijke groei door het gemis heen

Auteur

Brigitte Claudia Holband

Uitvoering
Paperback
Prijs
12 ,95

Samenvatting

Het activiteitendagboek kan een hulpmiddel zijn bij verwerking van verlies. Bij verlies van een dierbare, een geliefde of bijvoorbeeld een kind dat uit huis geplaatst wordt. U kunt hierin elke dag uw activiteiten beschrijven. En door de prachtige positieve overwegingen wordt u meegenomen om stil te staan bij hoe u zich inderdaad voelt op die bewuste dag. Was het een dag die u nooit meer gaat vergeten? Met wie heeft u deze dag doorgebracht? Alleen of met familie, vrienden, of kennissen? Wanneer zag u dat u weer ging opbloeien? Graaf in uw verleden, weet waar u nu staat en omarm uw prachtige en liefdevolle toekomst. Zodat u door het gemis heen een geestelijke groei doormaakt.

Voor meer informatie: https://www.vooraltijdinonshart07.nl/

Over de auteur

Brigitte Holband is moeder, oma en begeleider. Dit is haar eerste boek en ze werkt momenteel aan haar twede boek “voor altijd in ons hart”. In het tweede boek wordt beschreven welke emoties de revue passeren o.a. als iemand zijn of haar kind op traumatische wijze verliest.

Productinformatie

ISBN
9789464031287 / 978-94-640-3128-7
Verschijning
09-04-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het activiteitendagboek die u zojuist gekocht hebt. Is tot stand gekomen omdat ik zelf deel heb genomen aan een verliesverwerkings cursus. Nadat mijn Lieve zoon Quincy op traumatische wijze is overleden heb ik het heel zwaar gehad en voelde me niet begrepen en gehoord door de mensen om mijn heen. Ik had veel behoefte om mijn verhaal te delen met lotgenoten. Maar ook om te leren van mijn lotgenoten. Het verlies wat hun ondervonden was van een partner. En ondanks dat hun een partner verloren hadden en ik een kind hadden we veel raakvlakken. Ik ben zo dankbaar dat ik hier aan deel heb mogen nemen want ik heb er veel geleerd, veel tips meegekregen, veel bevestigingen en veel inzicht waardoor ik veranderingen kon maken in mijn leven. En mijn focus ging leggen op regie over mijn eigen leven. En dat ik weer ging leven. Niet met grote stappen maar met kleine stappen. Die voor mij heel waardevol zijn geweest en nog steeds zijn. Ik koester het. Het heeft me ook geleerd om in het nu te leven. En te genieten van de mooie en kleine dingen in het leven. En niets vanzelfsprekend te zien. En tot de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van gehad. Ik heb er veel baat aan gehad!  
Het activiteitendagboek is laagdrempelig omdat het voor jong en oud is en toegankelijk is voor iedereen. Iedereen die een dierbare verloren heeft. Maar ook voor de personen die een scheiding hebben meegemaakt. Ook voor kinderen die uithuisgeplaatst zijn of die door scheiding, niet meer bij papa of mama wonen. En bij verlies van gezondheid, want het grijpt in op alle aspecten van het leven. Het tast, afhankelijk van je ziekte je controle op het leven, je eigenwaarde, je gevoel van rechtvaardigheid en je beleving over de toekomst aan. Je bent ziek en je voelt je ziek. En dat gaat misschien nooit meer over. U kunt het activiteitendagboek individueel of in groepsverband gebruiken.
Ik hoop dat u van het activiteitendagboek net zoveel plezier van heeft als ik, toen ik het ontwierp. Mogen het u bemoedigen en een stapje of stappen vooruit brengen in u verliesverwerkingsproces.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek