Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het vriendelijke draakje
Vrolijk verhaal dat mindfulness voor kinderen tot leven brengt

Auteur

Marc van Heyningen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Een klein groen draakje heeft geleerd om altijd gemeen te zijn tegen alle andere dieren. Hij merkt echter dat hem dit alleen maar pijn doet. Dan ontmoet hij een reusachtige berg die hem aanspoort eens iets heel anders te proberen. Het draakje beleeft een groot avontuur en ontdekt iets heel bijzonders.

Het vriendelijke draakje is een inspirerend prentenboek met korte teksten. Het is het eerste boekje in een serie die kinderen een stukje rust en vertrouwen brengt in de hectiek van de maatschappij.

In de ‘Vrolijke Vriendjes - serie’ beleven allerlei dieren de grootste avonturen. De serie brengt op een speelse manier mindfulness voor kinderen tot leven. Verhalen die zullen volgen zijn: ‘Het slakje zonder huis’, ‘Het nieuwsgierige prinsje’ en ‘De vreugdevolle kolibrie’.

Over de auteur

Marc ging op jonge leeftijd al op zoek naar manieren om om te gaan met alle stress en onrust die hij ervaarde. In mindfulness en meditatie vond hij een basis van rust die hij iedereen zou toewensen, van jong tot oud. Nu helpt hij anderen om diezelfde rust in zichzelf te vinden. Marc is getrouwd en heeft een zoontje, die op dit moment zijn grootste spiegel en leermeester is. Vanuit zijn ervaring als trainer en coach en de ervaringen met zijn zoontje ontstond inspiratie voor deze serie. Een serie waarmee hij de kracht van mindfulness voor de jonge lezer toegankelijk wil maken.

Productinformatie

ISBN
9789464031614 / 978-94-640-3161-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-06-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
38
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Niels op 31-07-2020
Vrolijk verhaal met mooie illustraties, aanrader!