Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De 7 essenties voor geluk in je relatie

Auteur

Gerard Korver

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit boek beschrijft de auteur op een krachtige, positieve en doeltreffende wijze de essenties voor een gelukkige partnerrelatie. Het is een leerzaam en liefdevol geschreven boek, met als belangrijkste thema dat er tal van wezenlijke mogelijkheden zijn om je relatie gezond te houden of te herstellen. De inspirerende essenties dragen ertoe bij om samen in liefde verder te groeien. Een boek om van te leren en van te houden.

Over de auteur

Gerard Korver is een Purmerends auteur die zijn sporen in de psychische gezondheidszorg heeft verdiend. Op dit moment werkt hij als EMDR-therapeut en als effortless coach. Tevens heeft hij het management- en adviesbureau Veranderrijk. Korver is derde kind uit een liefdevol gezin met twaalf kinderen.

Productinformatie

ISBN
9789464034844 / 978-94-640-3484-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-06-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
114
Formaat
14,5 x 20,5 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Een relatie, bedoeld als een bron van het grootst mogelijke geluk, kan een bron worden van intense pijn, eenzaamheid en een gevoel van gevangenschap, wanneer de relatie met je partner niet lijkt op te leveren wat je ervan had gehoopt. Wanneer dat gebeurt, is, in de geest van beiden, een scheiding vaak de meest voor de hand liggende oplossing. Het leven is eenvoudig te kort en te kostbaar om verwoest te laten worden door een ongelukkige relatie.

We voelen diep in ons hart de noodzaak tot een zoektocht, naar iemand op aarde met wie wij onszelf één voelen, iemand met wie wij een heelheid ervaren, een zielsverwant, die bij ons past als die ene ware. We willen zo graag door iemand herkend en erkend worden en natuurlijk het liefst door onze partner. Toch lijkt dit alles zo moeilijk te bereiken. Met de bedoeling onze partner te helpen zeggen we soms precies de verkeerde dingen. “Het is net alsof ik niet voor het geluk geboren ben,” vertrouwde mijn vrouw mij eens toe. “Je bent wat je denkt,” antwoordde ik haar. Dat was achteraf gezien niet het juiste antwoord. “Ja,” antwoordde ze nijdig, “en je bent wat je eet, zo lust ik er nog wel een paar!” Hoeveel beter was het geweest een liefdevolle vraag te stellen naar de oorzaak en haar zo het gevoel te geven door iemand begrepen te zijn.

Hoewel we allemaal geneigd zijn de oorzaak van een niet goed lopende relatie bij de ander te leggen, is de kans levensgroot aanwezig dat je na een eventuele scheiding, precies dezelfde problemen in je nieuwe relatie gaat ervaren als die je in de vorige had. Je hebt ze eenvoudigweg meegenomen en in de nieuwe relatie geïmplementeerd. Waarom zou je niet jezelf en je partner de kans geven om de relatie die je nu hebt tot een succes te maken door zelf een transformatie te ondergaan die in de eerste plaats tot jouw geluk zal bijdragen? Dat geluk zul je terugvinden in je relatie met elkaar.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek