Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De erotische avonturen van Mario

Auteur

Herman Mertens

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het verhaal gaat over Mario, een zakenman pur sang en een eeuwige vrijgezel die zijn leven op rolletjes heeft en met volle teugen geniet van het vrouwelijk gezelschap. Hij gaat door het leven in een maatpak dat hij in Londen heeft laten maken en zich perfect aanpast aan zijn afgetrainde lichaam.

Over de auteur

Een paar jaar geleden pas ontdekte Herman Mertens dat er in hem een schrijver verborgen zat. Zijn eerste boek heeft hij geschreven en uitgegeven via Boekscout en nu is ook zijn tweede boek verschenen. Wie weet wat we nog meer van hem kunnen verwachten!

Productinformatie

ISBN
9789464036015 / 978-94-640-3601-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-10-2020
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
60
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Even later steekt hij de sleutel in het sleutelgat van zijn appartement. Hij doet de deur open en stapt binnen, zet zijn koffers in de slaapkamer en gaat op verkenning in het appartement. Als eerste gaat hij naar het terras en kijkt vol bewondering naar de zee die recht voor hem ligt.
Aangezien het een penthouse is, zit hij op de hoogste verdieping en heeft hij een zeer goed overzicht. Op het terras staan verschillende ligzetels onder het glazen dak. Daarna gaat hij terug naar binnen en verkent de rest van de woning. Eerst het toilet en daarnaast de badkamer met een jacuzzi als bad en een douche. Dan gaat hij door de leefruimte met open keuken met alle toestellen die men zich kan wensen. Verder gaat hij op zoek naar de slaapkamers; volgens de gekregen informatie zouden er vier slaapkamers zijn elk met hun eigen thema. De eerste slaapkamer is een standaard kamer. Niet slecht, denkt Mario bij zichzelf en hij gaat naar de volgende kamer. Hij doet de deur open en ziet dat er op de vloer een heel dik en zacht tapijt ligt, er staat een groot rond bed in de kamer, een tv en een kast die hij opent. Maar dan schrikt hij toch even. De kast zit vol met speeltjes zoals zweepjes, dildo’s, vibrators en zoveel meer. Daarna ziet hij een deur in de slaapkamer. Hij opent die. Het is een badkamer met toilet. Zijn zintuigen komen langzaam op scherp te staan en hij gaat verder naar de volgende kamer. Langzaam gaat de deur open en een zwak licht verlicht de kamer, zijn ogen moeten nog wennen aan het licht maar dan komen de beelden bij hem binnen. Hij kijkt rond en ziet dat er ook hier een dik tapijt op de vloer ligt en dan gaat hij verder naar het bed in hartvorm. Hij voelt aan het bed maar dat blijkt nog niet opgemaakt te zijn.
Mario neemt zijn gsm om naar het verhuurkantoor te bellen, maar hoort dan plots: “Dag Mario, ik heb je verwacht.” Hij draait zich om en ziet een vrouw in bed liggen in sexy lingerie. Ze zegt: “Mario, ken je mij niet?”

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek