Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Biddend kleuren
Getekend voor een Bijbels huwelijk

Auteur

Antoinette Karels

Uitvoering
Paperback
Genre
Hobby
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Getekend voor een Bijbels huwelijk is een onverwacht vervolg op mijn vorig boekje Creatieve stille tijd voor de vrouw, dat ook nog steeds te bestellen is.
Dit boekje is in dezelfde stijl getekend als het andere boekje met overdenkingen en kleurplaten. Maar nu gaat het echt over het thema huwelijk. Het eerste deel van het boekje gaat over de totstandkoming van een huwelijk in het vroegere Israël en het tweede deel gaat over hoe God het huwelijk heeft bedoeld en de weerspiegeling van het huwelijk en de gemeente van Christus. Elke overdenking sluit af met een nadenkertje en een gebedspunt.
Biddend en kleurend bezig zijn met het huwelijk. Veel zegen en kleurplezier.

Over de auteur

Antoinette is een vrolijke creatieve vrouw. Ze is gescheiden en heeft twee volwassen kinderen. Doordat ze een paar jaar geleden in een moeilijke situatie zat is ze gaan tekenen en zo kwam ze erachter dat ze dit kan. Ze wil dit graag voor Gods koninkrijk gebruiken. Zo is ze tot het tekenen en schrijven van kleurboekjes gekomen. Verder is ze dol op katten, zingen en puzzelen en is ze werkzaam als vrijwilligster bij de RIBW.

Productinformatie

ISBN
9789464311228 / 978-94-643-1122-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-03-2021
Taal
Nederlands

Genre
Hobby

Uitvoering
Paperback
Pagina's
80
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Zie Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar Mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.
Openbaring 3:20

En dan is het zover. De zoon heeft tegen zijn vader gezegd dat hij graag met dit meisje verder wil. De zoon zorgt voor mooie cadeaus voor het meisje en de vader regelt een bruidsschat. Alles wordt goed ingepakt en op een ezel gelegd.

Dan gaan ze op weg naar het huis van het meisje. De zoon is heel zenuwachtig wat zal ze zeggen? Zal ze opendoen voor hem?

Ze staan voor de deur van het huis. Ze kloppen aan. Wat gaat er gebeuren?

Voor het meisje is dit ook een heel bijzonder moment. Dit moment is fundamenteel voor de rest van haar leven. Haar vader staat naast haar en vraagt heel nadrukkelijk aan haar of de deur opengedaan mag worden. Wat is haar antwoord? Als ze ja zegt dan zegt ze ja tegen de jongen. Ja dat ze in het vervolg van hem is, ja dat hij in haar leven en in haar hart mag komen.

Zo is het ook bij Jezus. Hij klopt ook aan bij Zijn volk. Ik wil jullie bruidegom zijn, mag Ik binnenkomen? Willen jullie Mij aanvaarden als jullie Verlosser, Messias en Zaligmaker?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek