Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Prikkelend genot
BDSM-kortverhalen met een liefdevolle inslag

Auteur

Nikkie

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In Prikkelend genot neemt Nikkie je mee in de wereld van bdsm en kink. Via korte verhalen laat ze je kennismaken met deze soms tot de verbeelding sprekende scène. Je krijgt er rode oortjes van, maar net zoals in een goed bdsm-spel staan ook respect en liefde in deze verhalen centraal. De ene keer een teder cadeau, de andere keer een strenge straf, verschillende invalshoeken komen aan bod. Nikkie laat niet enkel haar personages spelen, ze speelt zelf ook met de lezer door de soms onverwachte wendingen. Laat je verleiden tot warme leesmomenten met dit boek.

Over de auteur

Nikkie is een jonge vrouw met een passie voor muziek, taal en kink. De combinatie van die laatste twee bracht haar er toe enkele korte verhalen met een bdsm-thema te schrijven.

Productinformatie

ISBN
9789464311358 / 978-94-643-1135-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-03-2021
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
84
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Wat een weer! Gelukkig ben ik met de auto vandaag, zo ben ik nog mooi op tijd voor de vergadering met die nieuwe klant. Mijn meisje mocht meerijden maar ze wou liever met de fiets naar het werk, even afreageren en haar hoofd leegmaken.
Ergens begrijp ik haar wel, dit is haar me-time.

“Goedemorgen Sander, je klant belde net. Hij staat in de file en zal iets later zijn.” Ik word begroet door Fleur, onze lieftallige receptioniste. “Mooi zo, laat jij dadelijk aan Nora weten dat de vergadering iets later is? Ze zal waarschijnlijk wel even tijd nodig hebben om zich op te frissen na haar fietstochtje door de regen,” glimlach ik terwijl ik me naar mijn bureau begeef.

Hoewel de collega’s weten dat wij een koppel zijn, hebben ze er nooit aanstoot aan genomen dat mijn meisje en ik op hetzelfde bedrijf werken. Ook al ben dat ik haar rechtstreekse baas, dit heeft haar geen voordelen opgeleverd. Ze is hier niet met een kruiwagen binnen gereden, zoals de mooie Vlaamse uitdrukking wel eens luidt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek