Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

TaxiStories
De kunst van het elektrisch rijden

Auteur

Frits Njio

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als dienstbare taxichauffeur praat de auteur onderweg met zijn passagiers, waarvan hij sommige opvallende verhalen naderhand opschrijft. En deze bundelt tot dit boekwerk. Ronduit hilarisch beschrijft hij zijn belevenissen met het rijden in een elektrische taxi. Een aanrader.

Over de auteur

Frits Njio (1956) komt voort uit de journalistiek en heeft jarenlange ervaring met reizen, interviewen en schrijven. Dit levert vaak makkelijk te lezen en zeer herkenbare situaties op. Zijn gedetailleerde observaties en oog voor ongewone situaties zorgen ervoor, dat veel informatie spelenderwijs wordt meegegeven. Zo snijdt het mes voor hem aan twee kanten. Lees ook zijn eerder bij deze uitgever verschenen Boekie! (2015).

Productinformatie

ISBN
9789464311761 / 978-94-643-1176-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
160
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Bij een restaurant aan een hoofdstedelijk dok is het winderig op deze donkere avond zonder maanlicht. Ik moet een bankemployee thuisbrengen. Dan doemen
een paar lachende schimmen op uit de duisternis die naar mij toe lijken te wandelen. Met een groot in doorzichtig cellofaan verpakt boeket bloemen in de hand komt de jubilaris, gekleed in een kakibroek en een donkerblauwe blazer, hinkend aangestrompeld.
Links en rechts joviaal wuivend naar- en handenschuddend met zijn nu ex-collega’s loopt hij vanuit het luxe restaurant over de brede stoep rechtstreeks naar
mijn achterklep. Die heb ik al geopend om het grote boeket bloemen in te leggen.

Een scooter die stiekem even via het trottoir naar de straat doorsteekt, weet maar ternauwernood het reuzenboeket te ontwijken... Welcome to Amsterdam, never a dull moment.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek