Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Klein Mens is tevreden

Auteur

Kirsten Oerlemans-Jurgens

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Last van een vol hoofd? Klein Mens ook. Hij heeft zoveel gezien en meegemaakt, dat zijn hoofd te vol is geraakt. Hij let alleen nog maar op zijn hoofd en ziet niets anders meer. Als er een storm losbarst ontdekt Klein Mens iets wat hem helpt.

Over de auteur

Kirsten Oerlemans-Jurgens is toegepast psycholoog en leerkracht. Ze woont met haar man en drie kinderen in Leiderdorp. Van jongs af aan tekende, schilderde en schreef zij graag. Op het gymnasium volgde zij onder andere het vak kunstgeschiedenis en volgde daarna de opleiding tot leerkracht (2006) en toegepast psycholoog (2012). Sinds 2017 is zij kindercoach en psychosociaal therapeut binnen haar eigen bedrijf 'Gezin en Ik'. Klein Mens bestaat vanaf ongeveer 2005, omdat hij iedere keer verscheen op de verjaardagskaarten van de kinderen in de klas. Nu heeft hij een eigen boek!

Productinformatie

ISBN
9789464311884 / 978-94-643-1188-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Gedachten maakten zijn hoofd donker als de nacht.
Gedachten maakten zijn ogen blind voor de zon.
Totdat de wind opstak.
Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Anne Maatman op 03-04-2021
Ik ben heel erg verrast door het boek en het staat nu tussen mijn favoriete kinderboeken! Het mooist vind ik de boodschap. Ik denk dat er veel kinderen rondlopen met een (te) vol hoofd, want er moet zoveel. Het is een fijn boek om voor te lezen en ook een gesprekje met je kind over te hebben. Mijn zoon is dol op de plaatjes en de hoofdpersoon "Klein Mens". Die is hier wel gaan leven.