Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

In de bonen zijn
Het nieuwe leven na een herseninfarct

Auteur

Ab Kok

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de bonen zijn gaat over het wel een wee van Ab Kok na een herseninfarct. Deze liep hij op terwijl hij in zijn moestuin aan het sjouwen was. Wat aanvankelijk een eenvoudige klus leek te zijn, bleek uiteindelijk grote gevolgen te hebben voor de rest van zijn leven. Een slecht korte termijngeheugen en een beschadigde ruimtelijke oriëntatie waren het gevolg daarvan. Niet alleen zijn geliefde hobby tuinieren veranderde daardoor, maar ook z'n baan in het voortgezet onderwijs. Op een prettige manier vertelt hij wat de gevolgen daarvan zijn voor het hedendaagse leven. Dankzij zijn opgeruimde karakter ervaart hij ondertussen daar ook de voordelen van want vergeten heeft zo nu en dan ook z'n pluspunten, veel oud wordt namelijk weer nieuw!

Over de auteur

Ab Kok (1955) woont met zijn vriendin in Vogelenzang vlak bij zijn volkstuin waar hij enkele jaren geleden een herseninfarct kreeg. Met een prettige en vlotte schrijfstijl neemt hij je mee in zijn ‘nieuwe wereld’ die zo nu en dan verrassend is.

Productinformatie

ISBN
9789464312713 / 978-94-643-1271-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-04-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
78
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

De volgende ochtend werk ik wakker en kwam opnieuw in een film terecht waarin ik geen hoofdrol kon en wilde spelen. Er waren heel veel vragen die ik niet kon beantwoorden. Waar ben ik nu? Wat is er achter de deur?
Wat is er überhaupt aan de hand?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek