Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Grip krijgen op Onzekerheid

Auteur

Tessa Brehm

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Met veel enthousiasme heeft Tessa Brehm dit boek voor jou geschreven. Zij heeft haar ziel en zaligheid blootgelegd, zodat jij kunt leren van een expert die zelf onzeker is geweest. Haar openheid over haar onzekerheid zal jou het gevoel geven dat je begrepen wordt. Als jij aan de slag wilt met jouw onzekerheid dan is dit boek echt een aanrader. Het maakt niet uit in welke fase je zit als het gaat om jouw onzekerheid. Dit boek kan je van het begin tot het einde lezen of ergens openslaan. Een klein geheim tussen jou en mij: als je het ergens openslaat zal je zien dat daar precies het antwoord staat wat jou verder kan helpen.

Over de auteur

Tessa Brehm is een expert op het gebied van onzekerheid en zelfvertrouwen. Ze coacht al meerdere jaren met succes mensen van onzekerheid naar zelfvertrouwen en kreeg onderweg een droom. De droom om haar kennis, ervaringen en pijnpunten van haar onzekerheid in een boek te gieten. Met dit boek wilde ze nog meer mensen kunnen helpen. Het is haar missie in het leven om mensen grip op onzekerheid te laten krijgen, zodat ze vol zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.

Productinformatie

ISBN
9789464313116 / 978-94-643-1311-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-01-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
162
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Zoals ik zei speelt het verleden vaak een rol bij jouw onzekerheid. Iedereen heeft zijn of haar rugzak die je met je meedraagt. De één heeft er een paar bakstenen in en de ander een paar kiezelstenen, maar die kunnen aanvoelen als bakstenen.

Ook ik heb die rugzak jarenlang met mij meegesleept. Voor mijn gevoel zaten er bakstenen in. Voortdurend bleef ik negatieve situaties in mijn hoofd afspelen. Ik keek meer naar de negatieve dan naar de positieve kanten in mijn leven.

Toch heb ik een geweldige leuke jeugd gehad. Ik had altijd vriendjes en vriendinnetjes. Ik haalde een hoop ongein uit, maar ik had toen meer focus op de dingen die niet goed zijn gegaan voor mijn gevoel.

In dit boek wil ik met jou mijn verleden delen over onzekerheid. Ik hoop dat ik deze lessen aan jou mee mag geven door mijn persoonlijke verhaal met jou te delen. Zodat jij ook kan lezen dat je niet de enige bent. Dat jij jezelf kan herkennen in mijn verhaal en ziet dat er ook een uitweg is. Dat je leert van de uitdagingen die ik ben tegengekomen.

Als ik mijn onzekerheid de revue laat passeren, merk ik dat er veel rode lijnen zijn waar mijn onzekerheid begonnen is. Ik kan me nog herinneren dat ik op mijn nieuwe basisschool zat. Daar had ik een paar jaar dezelfde juffrouw, waarvan ik de naam niet zal noemen, en ik vond haar vanaf het begin af aan al eng. Ik had geen fijn gevoel bij haar.

Zij was ook niet bepaald aardig tegen mij. Zij pestte mij zelfs. Op zo’n manier dat ik als klein meisje huilend thuis kwam en niet meer naar school wilde. Niet meer durfde. Ik was toen al heel gevoelig. Als iets niet goed voelde, blokkeerde ik van binnen helemaal. Ik kon het aanvoelen als iemand iets tegen mij had. Al kon ik nooit plaatsen waarom.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek