Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Acht
Een jaar uit het leven van een Wicca

Auteur

Astrid HL Goossens

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ontsnap aan de realiteit door je onder te dompelen in onverklaarbare situaties en bijzondere personages. Bezetenheid, poltergeisten en nachtmerries, maar ook menselijke intriges, jaloezie en twijfel zijn enkele van de ingrediënten uit deze acht korte verhalen. Laat je wegdromen naar de wereld van een Wicca die met behulp van hekserij haar problemen oplost.

Over de auteur

Astrid HL Goossens (1970) heeft na publicatie van haar eerste jeugdboek In nog geen jaar tijd (Uitgeverij Boekscout), de schrijversmicrobe te pakken gekregen. Ze zocht naar een nieuw, spannend onderwerp en vond dat in de Wicca en de spiritualiteit. Hieruit vloeide reeds een reeks artikelen over Wicca en andere spirituele onderwerpen die ondertussen gepubliceerd zijn door een Belgisch tijdschrift. Haar honger naar meer mysterie werd omgetoverd tot dit boek. Het vervolg hierop is ondertussen in de maak.

Productinformatie

ISBN
9789464313512 / 978-94-643-1351-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-04-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
98
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Loulou, koosnaam voor Louise, had zeer slecht geslapen. Het zware, krachtige onweer gecombineerd met de laatste dag van de donkere maan hadden haar de meest gruwelijke nachtmerries bezorgd.
In haar droom werd ze terechtgesteld. In haar droom werd ze beschuldigd van hekserij. In haar droom was ze veroordeeld tot de brandstapel. Het laatste dat ze zich kon herinneren was het zicht op de brandstapel, het pad dat erheen leidde en de brullende menigte die erlangs stond. Ze huiverde toen ze zich rechtzette in haar bed. Haar lange, kastanjebruine lokken plakten tegen haar rug van het zweet. Zo vlug ze kon stapte ze uit haar bed en verliet haar slaapkamer in de hoop de beelden achter zich te laten.
Blij dat de zon weer scheen, maar innerlijk lijdend onder de subtropische temperatuur, stapte ze later die dag in haar wagen en reed naar een kunstenaarsmarktje.
Een vriendin van haar, Lotte, zou er met haar kunstwerken staan en Loulou ging haar moreel steunen. Ze wilde echter niet te lang blijven. Het was te warm en er waren leukere dingen gepland voor diezelfde avond.
De rit erheen duurde kort. Zonder enige moeite vond ze een parkeerplaats. Ze stapte vrolijk uit en wandelde richting de ingang. Het marktje vond plaats in een park. De bomen zorgden voor een koele afwisseling. Af en toe stak er een zalig briesje op. De zomerse hitte werd hierdoor draaglijker.
Het duurde niet lang voordat ze Lotte had ontdekt. Dat was nu eenmaal zo. Ze hoefde maar even haar ogen te sluiten en zich te concentreren en de weg naar haar vriendin werd duidelijk.
Aangekomen keek Loulou vol bewondering naar de schilderijen die op een kleine tafel onder een gezellig tentje lagen. Ze zag dat Lotte uitleg gaf aan enkele toeschouwers. Ze had voor de verandering haar korte blonde lokken voorzien van een subtiel paarse accentuering. Enkele jaren geleden had Lotte haar superlange haren kort laten knippen. Het kleuren in verschillende tinten om de zoveel maanden was daarna een veel voorkomend verschijnsel wat soms leidde tot kleine gokjes over de kleur in haar vriendenkring.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek