Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Duizend en één gevoelens

Auteur

Sanne van der Eerden

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Drie jaar nadat het leven van Jessie compleet veranderde, is ze dolgelukkig met Laura. Ze wonen samen en zijn toe aan een volgende stap in hun leven: een kindje. Maar hoe? Jessie en Laura gaan op onderzoek uit naar de manier die het beste bij hun past. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Er komen duizend en één gevoelens bij kijken. Kunnen ze dit samen wel aan?

Over de auteur

Sanne van der Eerden is getrouwd met Evianne en ze wonen samen in Utrecht. Nou ja, een deel van het jaar. Nadat ze jarenlang als bedrijfsleidster in de horeca heeft gewerkt, is ze twee jaar geleden samen met haar vrouw gestart met werken als camping medewerker in Spanje. Acht maanden van het jaar is ze daar te vinden. Een heerlijke maar ook drukke baan die nooit stopt. Maar wel met de Spaanse zon, het heerlijke eten en de geweldige wijn. Ondertussen blijft ze natuurlijk schrijven!

Productinformatie

ISBN
9789464313925 / 978-94-643-1392-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-05-2021
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
226
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik zie Jessie liggen met haar betraande gezicht en mijn hart trekt zich samen. Ik loop naar haar toe en pak haar hand.
“Het spijt me dat ik te laat ben”, zeg ik terwijl ik met mijn andere hand haar tranen wegveeg. Ik krijg een goedkeurend knikje van Marjolein en een nogal verbaasde blik van Jessie.
“Ik begrijp het heel goed als je hier niet wil zijn”, snottert Jessie. Ik knijp in haar hand.
“Hey, ik ben hier omdat ik het wil. De twintig weken echo is ontzettend belangrijk. Kom laten we kijken naar ons kindje”, zeg ik terwijl ik haar hand nog wat beter vastpak. Ik staar naar het kloppende hartje en moet weer even slikken. Het is toch ongelofelijk bijzonder dat dit gewoon in haar buik groeit. Het is oprecht een wonder. Na drie kwartier, een uitgebreid onderzoek en een prachtige echo voel ik me even heel warm en trots. Alles doet het. En alles is meer dan gezond. Terwijl we het ziekenhuis uitlopen hebben we het er samen over. Over hoe mooi het was. En hoe wonderlijk dat er al zoveel groeit en werkt. Het is een momentje waarop het heel even lijkt alsof er niks gebeurd is. En ik besef hoe ik dat nu al heb gemist. Ik kijk naar Jessie. Ze kijkt terug en glimlacht flauwtjes.
“Jessie”, begin ik. “We moeten verder.” Drie simpele woorden. Ze knikt.
“Ik moet je iets vertellen”, zegt ze terwijl ze me ernstig aan kijkt. Ik knijp mijn ogen even dicht.
“Misschien moeten we alles gewoon vergeten en verder gaan”, zeg ik dan. Jessie kijkt me aan.
“Ik denk niet dat dat een goed idee is. Ik heb ergens over gelogen. We moeten praten.” Ik voel angst. Ik voel misselijkheid. Ik wil geen negatieve dingen meer horen. Ik wil dat alles weer is zoals het was.
“Ik weet niet of ik het aan kan”, fluister ik dan. Jessie stopt met lopen en pakt mijn hand.
“Lau, jij kan bijna alles aan. Ook dit. En we kunnen niet verder als ik niet alles heb verteld.”


Dit nieuwe boek is een vervolg op 'Duizend gevoelens'. Daar begint het verhaal van Jessie:

Samenvatting

Jessie is een onzeker meisje. Ze leidt een vrij rustig en saai leven met haar huisgenoot Anouk. Op het moment dat ze een nieuwe huisgenoot moeten kiezen, komt Jack in haar leven. Jack is homoseksueel. Het duurt niet lang voordat Jessie en Jack vrienden worden. Hij neemt haar mee naar zijn vaste homokroeg en laat haar zijn wereld zien. Daar begint Jessies ontdekkingsreis naar wie ze nu eigenlijk echt is.
Wil je het eerste deel ook lezen? Bestel deze dan via:

http://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=4850

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Linda op 19-05-2021
Yes, het verhaal van Jessie en Laura gaat verder! De karakters die ik al eerder heb leren kennen gaan de diepte in. In hun relatie en eigen ontwikkeling maar ook de lezer komt meer te weten over hun achtergrond. Tof gedaan. Dat er afwisselend vanuit het perspectief van Laura of Jessie wordt verteld maakt het verhaal nog intiemer. Leest vlot weg, er zit humor in en ook spanning. Het einde smaakt naar meer!
door Rebecca op 20-05-2021
Heerlijk om het vervolg op Duizend gevoelens te lezen. Het leest wéér lekker weg en het liefst in één adem. Dit keer niet alleen geschreven vanuit het perspectief van Jessie maar ook vanuit Laura. Dat geeft een goed beeld van allebei hun gevoelens. Blij verrast dat Jack weer van de partij is, mijn held! De manier waarop het proces van de kinderwens wordt beschreven door Sanne is realistisch, mooi en emotioneel. Een boek wat je pakt, met humor, spanning en veel gevoelens die op een prettige wijze beschreven wordt. Knap gedaan Sanne, ik kijk nu al uit naar je volgende boek!
Geschreven door Jack op 26-05-2021
Het boek is een mooi vervolg op duizend gevoelens. Eenmaal begonnen blijf je lezen! De dialogen zijn zeer onderhoudend en beschrijven heel mooi de gevoelens van de personages. De onverwachte wendingen in het verhaal maken het boek compleet. Het blijft boeien waardoor het in een adem uitgelezen kan worden!
door Evianne op 03-06-2021
Duizend en één gevoelens is een mooi vervolg op het eerste deel. De fijne schrijfstijl en het verhaal maakt dat je het leven van Jessie en Laura het liefst in één keer uit wil lezen. Het verhaal gaat verder met veel keuzes, gebeurtenissen en natuurlijk duizend en één gevoelens van het leven en de liefde. Maar ook leer je de personages nog beter kennen door de flashbacks, die je meer inzicht geven over waar ze vandaan komen. Het einde zou zo maar weer een nieuw begin kunnen zijn van nog meer! Een aanrader om lezen!
door Claudia op 03-08-2021
Duizend en één gevoelens net uitgelezen. Een prachtig vervolg op het 1e boek Duizend gevoelens. De flashbacks naar het 1e boek en de gebeurtenissen in dit boek geven een mooi beeld van de dilemma's in het leven waar iedereen wel eens mee worstelt. Het maakt het speels om te lezen doordat de hoofdstukken wisselen van hoofdpersonage. Ben nu al benieuwd naar de titel van het volgende boek en nieuwsgierig naar de nieuwe gebeurtenissen in het leven van Jessie, Laura, Jack en natuurlijk Jacky.