Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Voor Altijd in ons hart
De kracht voor vandaag ligt in het vertrouwen voor morgen

Auteur

Brigitte Claudia Holband

Uitvoering
Paperback
Prijs
14 ,95

Samenvatting

Wanneer een dierbare, geliefde op een traumatische wijze sterft zakt de grond onder uw voeten vandaan. U valt in een zwart gat. Het lijkt bijna alsof u in een film bent gestapt waar geen einde aan komt. U gaat op reis met het onbekende. Het is een reis waar u liever niet aan deel neemt. Ik neem u graag mee in een reis van emoties, verleden en heden. Wacht niet langer en laten we samen afreizen naar de eerste bladzijde. Want de kracht van vandaag ligt in het vertrouwen van morgen!

Over de auteur

Brigitte Holband is moeder, oma, dochter, vriendin en begeleider. Dit is haar 2e boek en ze werkt momenteel aan haar gedichtenbundel “Mijn emoties”. Het eerste boek is een verliesverwerking activiteitendagboek en heet ook Voor altijd in ons hart. Bij verliesverwerking kunt u denken aan een scheiding, ziekte maar ook bij het overlijden van een dierbaren etc. Mijn liefde voor schrijven is begonnen toen ik een jaar of 31 was. Dat eerste boek, een autobiografie ligt nog steeds ergens op de plank. Voor mijn gevoel is die nog niet af. Maar ook deze zal gepubliceerd worden wanneer de tijd er rijp voor is.

Productinformatie

ISBN
9789464315035 / 978-94-643-1503-5
Verschijning
21-12-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
142
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Die bewuste 7 oktober 2018 toen ik mijn voordeur open deed en mijn lieve zoon Quincy met zijn grote ogen wagenwijd open in een bloedbad zag liggen in de woonkamer. Er ging een wirwar van emoties door me heen. Ik zakte tussen de galerij en de voordeur op door mijn knieën en schreeuwde bloed, bloed, bloed bloed, o God wees barmhartig voor ons, deze zin heb ik vele malen geschreeuwd. ik wist niet eens dat ik zo hard kon schreeuwen, want er stonden zoveel mensen beneden bij de flat. Mijn buren van de galerij kwamen naar buiten en vroegen. Wat is er gebeurt, wie kunnen we voor je bellen. Ik hoefde het niet eens te vertellen wat er was gebeurd want als je naar binnen keek zag je dat er iets met me zoon aan de hand was. Was hij dood, leefde hij nog, wie heeft dit gedaan? Van alles ging door me hoofd. ik zei: “bel me partner me zonen” En terwijl ik dat zei gaf ik mijn telefoon met trillende handen aan mijn buurvrouw. Ik hoor zoveel geluid en mensen door elkaar praten. Ik hoor een buurman: “ja zeggen”.Ik hoor me buurvrouw zeggen “wat is er gebeurd, o buurvrouw, Allah”. Ik hoor me ene buurvrouw vragen: Brigitte leeft hij nog? 112 centrale wil dit weten. Waarop ik mezelf met mijn rechter hand aan mijn rechterkant van mijn hoofd sloeg en zei: “o ja” ik realiseerde me dat ik dat moest gaan doen. Kijken of mijn lieve Quincy nog leefde. Het was alsof ik onder mijn oksels opgetild werd. (Echt geloof me het klinkt raar maar zo voelde het echt op dat moment.) Ik voelde me lichaam zo licht worden als een veertje. Ik liep samen met mijn lieve buurvrouw naar binnen. En ik knielde naast mijn Lieve zoon Quincy, legde mijn hand op zijn rug, die zo ruw en warm aanvoelde. En keek hem in zijn grote ogen aan. En ik vroeg aan mijn lieve zoon Quincy in het surinaams ”mi boy tak nanga joe mama, tak nanga joe mama” (mijn zoon, praat met je moeder, praat met je moeder) Het was alsof hij zelf zei: “mama ze hebben me vermoord”.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek