Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het vriendelijke wezentje Bellybutts
Het Ei van Belly

Auteur

EjhayA

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een groot gekleurd Ei, ontdekt in een woestijn, valt van een vrachtwagen en op het moment dat het te hulp wordt geschoten door een groepje sterke mieren begint er een lang en spannend avontuur. Een avontuur vol van verschillende korte ontmoetingen met sterke daadkracht wat zich allemaal afspeelt ter land ter zee en in de lucht. Onmogelijke situaties waar het Ei zich uit moet weten te redden... of dat uiteindelijk allemaal zal lukken weet alleen Bellybutts, het vriendelijke wezentje.

Over de auteur

EjhayA (1965) heeft naast zijn werk op de financiële administratie van een energie maatschappij altijd al creatieve bezigheden gehad, vooral knutselen en tekenen. Al op vroege leeftijd viel hij met zijn eigen bedachte knutselwerken in de prijzen. Om met eigen cartoon illustraties een verhaallijn te verzinnen is een lang gekoesterde wens van hem geweest. Door te beeldhouwen met was is de hoofdfiguur Bellybutts het vriendelijke wezentje als illustratie ontstaan. Aan dit eerste kinderboek heeft de auteur veel vrije uren in de avond en weekenden met veel plezier gewerkt. Een droom wordt werkelijkheid.

Productinformatie

ISBN
9789464316926 / 978-94-643-1692-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-08-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Miertje en zijn hulpjes proberen het Ei nog tegen te houden, maar helaas! Het Ei begint steeds sneller de berg af te rollen naar beneden. Als dat maar goed gaat! Recht vooruit liggen er een paar stevige stenen in de weg. Door een hevige wind rolt het Ei nog sneller naar beneden.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Debbie van de Kuil op 22-09-2021
Wat een leuk boek. Voor de kleine kinderen is het een leuk boek en die zijn natuurlijk benieuwd naar het vervolgd van de avonturen van Belly
door Frank op 31-08-2021
Wat een ontzettend warm boekje met liefdevolle illustraties over een vriendelijk wezentje dat uit een ei komt en op de wereld belandt. Dat belooft wat voor deel twee! Ik ben benieuwd wat Bellybutts dan allemaal gaat meemaken!
door Patricia ban de Kuil op 28-08-2021
Heel leuk kinderboek. Leuk verhaal en leuke illustraties. Echt een leuk boek voor kinderen die benieuwd zullen uitkijken naar het vervolg.
door Jim van de Kuil op 26-08-2021
Heel leuk boek mooie illustraties en leuk voor de kinderen die benieuwd zijn naar het vervolg
door Jane Osepa op 19-08-2021
Mooie boek. leuke illustraties. zeker een aanrader voor de kleintjes.