Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Psst, ik ben zwanger!
In vijf stappen ontdek je tips en informatie voor plezierige zwangerschap

Auteur

Mariëtte de Iongh-van Werven

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Ben je net zwanger? Gefeliciteerd! Of ben je bezig om zwanger te worden? Wat een spannende tijd, hè? Natuurlijk verheug je je op een leuke zwangerschap en na de bevalling op een gezellige kraamtijd.
Wat komt er zoal kijken bij wat je gezondheid betreft rond de conceptie en negen maanden later, de bevalling? Is het belangrijk hier mee aan de slag te gaan, zelfs al voordat je zwanger bent? Jazeker!

Psst, ik ben zwanger! staat boordevol tips, informatie en recepten over hoe je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid optimaliseert, je actief voor een gezonde zwangerschap zorgt, goed voorbereid de bevalling in gaat en een postnatale depressie voorblijft, zodat jij die leuke, spontane en opgewekte vrouw blijft die je nu bent en je straks voluit kan genieten van je baby, je partner en… van jezelf!

Over de auteur

Mariëtte de Iongh-van Werven (1959) is de oprichtster en de drijvende kracht achter de praktijk Overwin Postnatale Depressie. Haar missie is om aanstaande en jonge moeders fit, vitaal en vrolijker te maken, door slimme aanpassingen in voeding en leefstijl. Via blogs, coaching, workshops en nu ook met boeken, deelt ze deze kennis. Zijzelf kampte jarenlang met een postnatale depressie en andere gezondheidsklachten.

Mariëtte is beëdigd natuurgeneeskundige, voedingsdeskundige, Medical Medium deskundige, BSM-deJong®-kindertherapeute, en Geïntegreerde Technieken-therapeute (een vorm van osteopathie). Daarnaast is ze in het bezit van HBO Medische Basisvakken/PLATO. Haar studie psychologie heeft ze niet verder dan met een propedeuse kunnen afronden door de postpartum depressie.

Productinformatie

ISBN
9789464317749 / 978-94-643-1774-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-09-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
220
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Te veel stress zorgt voor uitgeputte bijnieren die hierdoor in onbalans raken. De hormonen adrenaline, progesteron, oestrogeen en testosteron uit de bijnieren hebben dan niet meer hun juiste samenstelling en je krachtbron lijkt uitgeput. Een onevenwichtige adrenaline-uitstoot tijdens en na de bevalling is killing voor je hersenen: het haalt daar dopamine weg, die jou krachtig, fit en vitaal moeten houden.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Merit op 03-10-2021
Leerzaam en inzichtelijk boek! Aanrader voor iedereen die zwanger wil worden of het al is.
door Ingrid Bax op 03-10-2021
Prettig, informatief boek. Aan te raden voor iedere zwangere vrouw om gezond de zwangerschap door te komen.
door Marrit Velink op 08-10-2021
Zeer informatief en makkelijk leesbaar. Ook absoluut een eye opener. Niet alleen voor hen die zwanger willen worden of zijn, maar in feite voor iedereen die gezond wil zijn en blijven. Met als toegift heerlijke (eenvoudig te maken) recepten. Aanrader dus.
door Marga van kouteren op 15-10-2021
Het heet pssst ik ben zwanger. Maar ook als je niet zwanger bent is het een boek boordevol informatie en nuttige tips. Ik heb het met heel veel plezier gelezen en gebruik het nog steeds als een soort naslag werk. Echt een aanrader als je over gezonder leven wilt lezen