Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mispoes.... Appelmoes!

Auteur

Karlijn Schuurmans-Heijkers

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tren en Mijk ontdekken samen hoe de appel groeit en wat ze er allemaal van kunnen maken. Poes gaat ook mee om de heerlijke en gekleurde appels te plukken en valt graag overal in slaap zelfs in de grote kookpot. Als dat maar goed komt...

Over de auteur

Karlijn Schuurmans-Heijkers (1985) woont met haar man en twee kinderen in Kronenberg. Naast haar werk in het onderwijs is ze graag buiten bezig met haar kinderen en het verzorgen van de planten en dieren rondom haar huis. Zo ontstond ook de inspiratie voor haar eerste kinderboek Het Groentemonster. Nadat dit boek goed is ontvangen is ze aan de slag gegaan met Mispoes ....Appelmoes! Vooral tijdens de werkzaamheden buiten komen deze ideeën tot uiting. Naast het schrijven van de tekst heeft ze zelf haar illustratie getekend en vormgegeven.

Productinformatie

ISBN
9789464317947 / 978-94-643-1794-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-09-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Hoe komen die prachtige rode en groene appels toch aan al die bomen? Tren en Mijk gaan samen met Poes appels plukken en samen aan de slag om allemaal lekker dingen te maken in de keuken. Maar waar is Poes... die vinden ze terug in de pan met... appelmoes!!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek