Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gentle en de Veldmuis
Vriendschap sluiten en onderhouden

Auteur

Linda Grames

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een hond en een veldmuis sluiten vriendschap en stellen alles in het werk om hun vriendschap te onderhouden. Ze willen een voorbeeld zijn voor velen. Het gaat niet altijd even makkelijk. Er is angst, geluk, en vrede binnen deze vriendschap. Door naar elkaar te luisteren en oog voor hun omgeving te hebben gaat het reuze goed met hun vriendschap. Wil je van hun leren? Lees dit boek.

Over de auteur

Linda Grames is de bedenkster en schrijfster van dit vriendschapsverhaal. Geboren in Paramaribo- Suriname heeft zij een fijne speelvolle en vriendschappelijke jeugd gehad wat later goed van pas kwam. Zij houdt van kinderen en ziet graag dat kinderen al op jonge leeftijd leren wat vriendschappen zijn en hoe die te onderhouden. Zowel in de mensen- als in de dierenwereld is het hebben en onderhouden van vriendschappen belangrijk. Dit zorgt voor een goede balans in de verhoudingen tussen mensen onderling alsook tussen dieren onderling. Hoe eerder kinderen leren om vriendschappen aan te gaan en te onderhouden hoe beter de latere kansen in het leven bij het aangaan van vriendschappen op zowel privégebied alsook op het gebied van werk. Luisteren naar de ander, onthouden wat die zegt, jezelf zijn en de ander de ruimte geven zichzelf te zijn. Dit zijn belangrijke aspecten van vriendschap. Als schrijfster wil ik met dit boek op een innemende wijze aangeven dat vriendschap sluiten best wel leuk en nuttig is. Je helpt elkaar en je wordt er alleen maar beter van. Gentle en de Veldmuis laten ons zien dat vriendschap sluiten en onderhouden belangrijk is. Je hebt elkaar nodig. Veel leesplezier!

Productinformatie

ISBN
9789464318456 / 978-94-643-1845-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Om bij zijn vriendje Gentle in huis te mogen wonen, moet de veldmuis zich voorstellen aan de familie die er woont. De muis is bezorgd dat zij hem de deur zullen wijzen. Hij wil dan ook alles in het werk stellen om er heel netjes uit te zien. Daarom vraagt hij zijn vriend Gentle om hem daarbij te helpen. Samen beleven zij het één en ander, soms met een lach en soms met een traan.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Anita van riesen op 01-11-2021
Wat en leuk Kinderboek...... Maar voor ons groote mensen ook hoor..... We kunnen er nog wat van leren... Verdraagzaamheid.... Onder alle mensen... Ongeacht ras of kleur.... Dan zou de wereld en stuk leuker maken......!!!... Neem en voorbeeld aan gentle en de veldmuis.....!!!