Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Nachtschimmen
Plezier in bange nachten.

Auteur

Tristan Boersma

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Waarom zou je nog bang zijn in het donker als je ‘s nachts ook kunt spelen? Als Elias ‘s nachts wakker schrikt en een schaduw op zijn raam ziet, durft hij niet meer te slapen. Maar dan leert zijn vader hem dat een schaduw helemaal niet eng hoeft te zijn en dat je er juist mee kunt spelen.

Over de auteur

Tristan Boersma (1983) woont met zijn gezin in Zwolle en werkt al veertien jaar in het onderwijs. Aan zijn kinderen vertelt hij graag verhalen voor het slapen gaan. Zo is ook het verhaal Nachtschimmen ontstaan. Uiteindelijk vond zijn oudste zoon dat het verhaal als boek moest verschijnen.

Eveline ter Veer (1992) woont met haar man in Empe en werkt al jaren met kinderen. Met haar illustraties wil ze graag verhalen voor kinderen tot leven laten komen. Met veel plezier heeft ze gewerkt aan de illustraties voor het boek Nachtschimmen.

Productinformatie

ISBN
9789464318685 / 978-94-643-1868-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-01-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Het licht in zijn slaapkamer gaat aan en papa verschijnt in de deuropening. ‘Wat is er, waarom moet je zo huilen?’ vraagt papa. Snikkend wijst Elias naar het raam. ‘Daar zit een spook!’ Papa kijkt naar Elias. ‘Ach, welnee. Hoe kom je daar nou bij?’ ‘Kijk, daar beweegt het,’ zegt Elias terwijl hij nog steeds naar het raam wijst. Papa kijkt nu ook naar het raam en ziet achter het gordijn wat bewegen. ‘Daar hoef je toch niet bang voor te zijn?’ vraagt papa. ‘Maar het ziet er zo eng uit,’ zegt Elias. Papa knikt en doet het gordijn weer dicht.Als papa weer bij Elias op bed zit, kijken ze samen nog eens naar het raam. ‘Nu weet je wat het is en hoef je dus niet meer bang te zijn,’ zegt papa.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jolien op 09-02-2022
Mooi duidelijk en zeer herkenbaar boek! De plaatjes/foto’s maken het af!