Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het laten ontstaan vanuit flow
Spelen met bewustzijn

Auteur

Maria Henkes

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Wat is flow en hoe komen we in de flow? Flow is het laten stromen. Iets kan alleen maar stromen wanneer het heel licht is. Daarom mag onze energie lichter worden en mogen we alle zwaarte van ons af laten vallen. We hoeven niet meer te weten hoe onze problemen zijn ontstaan. We hoeven ze alleen maar te doorzien, te doorzien dat ze een illusie zijn. Zo lost het heldere licht van ons bewustzijn alle zwaarte op. Dan kunnen we alles weer laten ontstaan vanuit gemak en moeiteloosheid.

Dit boek is volledig door mij heen geschreven. Het geeft heldere inzichten en simpele handvaten hoe we vanuit flow kunnen zijn.

Meer over het bewustzijn lees je in mijn eerste boek: Ontwaken uit de droomstaat van je mind.

Over de auteur

Maria is een wijze spiritual teacher, een inspirerend voorbeeld. Ze is helder, duidelijk en waar ze over verteld is doorleefd en authentiek. Ze heeft een heel mooi, zuiver contact met de spiritwereld en is getalenteerd in geïnspireerd spreken. Door haar hoge trilling en bewustzijn is ze een zeer heldere en verlichtende spiegel. De woorden die ze spreekt vallen diep naar binnen, ze komen terecht op een plek waar ze moeiteloos transformatie brengen. Ze is het licht, de liefde, de leegte en raakt mensen daar op magische wijze mee aan. Door dit alles heeft ze het bijzondere vermogen om mensen wakker te maken.

Productinformatie

ISBN
9789464319330 / 978-94-643-1933-0
Uitgeverij
BoekXpress
Verschijning
05-08-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
208
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Als we dingen willen veranderen of neerzetten in ons leven, dan willen we dat het liefst vanuit flow laten ontstaan. Niet meer vanuit wilskracht of vanuit doe meer, werk harder, presteer meer, bereik meer, sta vroeger op en benut elke minuut van de dag. Dat alles is oude energie. We zijn nu in een hele andere tijd gekomen, met daarin een hele andere energie. Een tijd waarin het allemaal vanuit lichtheid, gemak en moeiteloosheid vanzelf mag ontstaan. We willen en kunnen het niet meer vanuit die wilskracht. Het druist zo in tegen wie we werkelijk zijn. We worden er moe van en het voelt zwaar. Het haalt ons uit ons centrum. Het is zo klaar en zo oud. Er zijn nu nieuwe manieren beschikbaar, waarbij we kunnen meestromen, kunnen volgen, het mogen laten ontstaan, vanuit licht, liefde en flow.

Het zal dan gewoon allemaal naar ons toe komen. Deuren die vanzelf opengaan, precies de juiste mensen die op ons pad komen, kansen en openingen die zich op een presenteerblaadje aandienen. Dat is hoe we vanuit onze lichte ziel, alle vrijheid mogen ervaren om te creëren wat dicht bij onszelf ligt. We worden daarin geholpen door deze nieuwe tijd, waarin we merken dat de energie, de trilling en ook het bewustzijn steeds meer omhooggaat. Bij steeds meer mensen en ook bij onszelf. Door dit hogere bewustzijn kunnen we veel gemakkelijker ons eigen licht gaan inzetten en zo alles vanuit flow laten ontstaan. Deze weg is voor iedereen beschikbaar. Het is alleen nog even oefenen, want we zijn het nog niet gewend.

Maar hoe werkt dat dan, als we het laten ontstaan vanuit flow? Wat doen we dan, of wat doen we dan juist niet? Hoe pakken we dat aan? Dat is waar dit boek over gaat.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek