Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kerstfeest met Sem en Sam

Auteur

Wilma Jonker

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,2 / 5 (6 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een leven vol vrolijkheid. Sem is een vrolijke jongen die samen met zijn vriendinnetje Sam in dezelfde straat woont. Met hun ondeugende hondje Pepper beleven ze grappige en spannende avonturen tijdens het kerstfeest. ,,Ga je ook mee?” Het copyright op de tekeningen en de tekst berust bij Wilma.

Over de auteur

Wilma Jonker (1961) is geboren in Noord-Holland in het prachtige plaatsje Schoorl. Het duindorpje dat geliefd is om zijn bossen, hei en de heerlijke uitgestrekte stranden en natuurlijk het hoge klimduin. De tekstschrijver en illustrator van Sem en Sam woonde er met haar ouders en haar twee zussen in een knusse woning met een prachtige tuin en vlakbij het bos. In haar werk laat ze zich inspireren door haar eigen belevingswereld, innerlijk gevoel en impulsen uit haar jeugd en directe omgeving. Vanuit haar gevoel ontstaan er spontane ideeën, zoals de karakters van Sem en Sam en hondje Pepper die zijn tot leven gekomen doordat mijn dochter in verwachting was van onze kleinzoon Sem en mij vroeg of ik iets voor haar wilde schilderen het hondje Pepper. Haar creativiteit heeft ze zeker van haar Opa en ook haar moeder is erg kunstzinnig. Bloedverwantschap verloochent zich nooit. Wilma houdt erg van de natuur en is gek op het strand. Ze houdt van lezen en alles wat haar lief is.

Productinformatie

ISBN
9789464319835 / 978-94-643-1983-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
36
Formaat
A4 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Wat horen Sem en Sam nu opeens? Er klinkt wat gestommel beneden. Misschien zou dat weleens de Kerstman kunnen zijn. Ook Pepper is nieuwsgierig geworden. Maar hij heeft zich wel alvast verstopt achter een mooi verpakte doos. Dan kan niemand hem lekker zien. ,,Joeppie!” ….het wel is de Kerstman met zijn grote rode muts. Op zijn rug draagt hij een grote zak met cadeaus. ,,Zal dat allemaal voor ons zijn?”, zegt Sem tegen Sam. Giegelend staan ze achter de deur vol verwachting voor wat komen gaat. Wat is het spannend toch?

Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Johan op 23-12-2021
Mijn nichtje is er helemaal weg van
door Robert op 21-12-2021
Lieve personages, mooi getekend, zoals kerst hoort te zijn Een aanrader
☆ ☆ ☆ ☆ door Elly op 16-12-2021
Leuk kinderboekje voor de kerst om voor te lezen
door Jeanine op 12-12-2021
Heel lief kinderboekje, mooie illustraties waar ik blij van word.
door John op 07-12-2021
Heel boekje mooie ilustratie's En lieve personages waar je blij van word
door Michael op 05-12-2021
Leuk kinderboekje om voor het kerstfeest de kinderen mee in te stoppen!