Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De kracht van je gedachten
Geloof in jezelf, want je bent het waard!

Auteur

Yana Vanoverberghe

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een boek met een inspirerende grondslag over het leven waaronder de goede en slechte momenten. Gedichten die je wat moed geven wanneer het even wat minder gaat. Gedichten die je hart doen lachen van plezier en liefde wanneer het wat beter gaat. Sta even stil bij deze gedichten, want sommige doen je anders kijken naar de wereld om je heen. Sommige openen de weg naar jouw ultieme geluk.

Over de auteur

Yana Vanoverberghe is een gepassioneerde jongedame die ervan houdt om mensen wijsheden te geven zodat ze gelukkiger worden. Via deze gedichten hoopt ze mensen te inspireren en te doen stilstaan bij bepaalde waardes zodat ze beter in hun vel zitten. Want gelukkig zijn is een keuze. Welke keuze maak jij?

Productinformatie

ISBN
9789464500363 / 978-94-645-0036-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Your lips
The beginning of your sweet words
The centre of our kiss
The opener of your heart
The starter of our joy
The end is not yet to come

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Tanja op 06-11-2021
Prachtige gedichten, echt de moeite waard om te kopen.

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De ogen die elkaar vonden

Yana Vanoverberghe

2 reviews
Yenna heeft al bijzonder veel meegemaakt voor haar leeftijd, maar er is één ding waar ze wanhopig op wacht: verliefd worden! Op een fuif ontmoet ze Noah waarvoor ze gevoelens krijgt. Noah en Yenna voelen een grote liefde voor elkaar. Elisabeth, die Yenna na haar ongeval vaak pestte, komt helaas terug tevoorschijn. Yenna worstelt hierdoor met haar gevoelens en zelfvertrouwen. Overwint de liefde hun relatie? Kan Yenna zich verzoenen met Noah en haar moeilijkheden?
21,50
Voorkant cover

Verborgen Emotie Geloven in liefde voor gedichten

Yana Vanoverberghe

Een bundel vol met gedichten die verschillende thema’s bevatten. Een deel om van te genieten en een deel om even over na te denken. Ik heb ook geprobeerd om wat diepgang in de gedichten te brengen. Ik wens je alvast veel leesplezier.
19,50
Voorkant cover

Gebroken Verleiding Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Yana Vanoverberghe

1 reviews

De nachtmerrie van iedere ouder!    
Iliyana komt om twee uur s’ nachts de vreemde Edward tegen in het station tijdens het naar huis wandelen. Edward laat haar maar niet gaan en verplicht haar om contact te houden. Hij doet haar een voorstel maar Iliyana besluit om er nog even over na te denken. Groeit de band tussen hen negatief of positief? Loopt alles volgens plan of komen er complicaties? En is Edward wel zo onschuldig?

20,99
Voorkant cover

Gebarsten Ziel Geef de moed niet op, er is altijd hoop

Yana Vanoverberghe

1 reviews
Dat het geluk nooit aan Ava’s kant stond, was haar niet onbekend. Maar de laatste jaren werd het pas echt moeilijker. Het huiselijk geweld wordt steeds erger. Zo geraakt ze dieper en dieper in de put. Totdat er plots iemand tevoorschijn komt, die licht in haar leven brengt. Maar durft ze hem te vertrouwen? Als ze dat doet, loopt dit dan wel goed af? En wat gebeurt er met haar moeder?
21,99