Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Politiecode 29-50
Het geheim van de code vind je op de camping aan het Veluwemeer in Elburg

Auteur

Ryan Eertink

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De beide vrienden Ryan en Stan zijn samen met Snuf de hond op vakantie in de buurt van Elburg. In de krant lezen ze dat er een inbrekersbende al weken achtereen actief bezig is in en rondom Elburg. Ze komen er achter dat, direct naast hun caravan, de inbrekers regelmatig aanwezig zijn en dat van daaruit de gestolen goederen verborgen worden in een ondergrondse hut in de buurt van de bosvijver.
De beide vrienden worden opgenomen in het onderzoeksteam van de politie van Elburg en verzamelen belangrijke informatie om de bende op te rollen...
Snuf speelt daarbij natuurlijk ook een belangrijke rol.

Over de auteur

Midden in de nacht, als het net twaalf uur is geweest en het buiten stormachtig waait, schrikken Ryan en Stan wakker als plotseling Snuf de hond, begint te grommen en zijn tanden laat zien. “Het lijkt wel of er iemand rondom de caravan sluipt”, zegt Ryan. ”Kom”, zegt Ryan tegen Snuf; “kom, dan gaan we even buiten kijken om te zien wat er aan de hand is”. Daarmee begint Ryan (1975) zijn vakantieavontuur. Ryan is een jongeman met het Down Syndroom en gezegend met een rijke fantasie. Met behulp van zijn vader heeft hij zijn fantasie weten te verwoorden in een spannend jeugdverhaal dat zich in afspeelt in en rondom de Hanzenstad Elburg.
Ryan is altijd goed gemutst. Hij geniet van gezelligheid en lekker eten. Hij woont in een woonvorm en geniet een dagbesteding in onder andere de horeca en bij zijn voetbalclub.

Productinformatie

ISBN
9789464500394 / 978-94-645-0039-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
94
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

“We kunnen vanaf hier alles goed zien.”
Dan wijst hij naar iemand die daar met zijn fiets loopt. “Dat is… dat is… toch onze boswachter van daarnet bij de visboer?”
“Ja, man, dat is onze nepboswachter. Weet je wat?” zegt Ryan. “We gaan hem volgen en kijken waar hij naartoe gaat. Kom Snuf, in de achtervolging.”
Het is alsof Snuf weet wat ze van plan zijn.
Ze zien dat de man naast zijn fiets loopt en steeds achteromkijkt, alsof hij het niet vertrouwt.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Anthonie op 25-08-2023
Dit is het mooiste boek wat ik ooit heb gelezen.