Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kabouterland 2
Kabouterverhalen

Auteur

Inez van der Linden-Zwart

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit sprookjesboek heeft Inez geschreven voor kinderen, Hoe kun je als kind leren om in een sprookjeswereld te leven. Zo leven de kabouters met regels, normen en waarden in hun eigen wereldje, zoals wij eigenlijk allemaal hanteren in de grote mensenwereld. De natuur speelt hierbij een grote rol; een gegeven wat wij voor niets hebben gekregen en waar onze samenleving veel aan te danken heeft. Jong geleerd, oud gedaan!

Over de auteur

Vanaf haar vroege jeugd schreef Inèz van der Linden al verhalen en sprookjes, die zij later aan haar kinderen voorlas. Inez hoopt met dit prachtige werk ieder kind rust te geven voor het slapen gaan. Veel leesplezier, en laat je inspireren door de prachtige illustraties.

Productinformatie

ISBN
9789464500776 / 978-94-645-0077-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
88
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het werd al vroeg licht en vroeg druk in het kabouterdorp, en deze keer waren er geen hamertjes te horen in het bos. Nee, muziek, veel muziek! Heel in de verte hoorde je de piano van kabouter Rinkel die repeteerde voor het galaconcert. De elfjes dansten op het mos onder leiding van elfje Lichtvoet.
‘Een, twee, drie, een, twee, drie, beentjes op, beentjes neer, hoofden gelijk, armen gelijk,’ riep elfje Lichtvoet. Wat een spanning hing er in de lucht.
Elfje Lichtvoet kon prachtig dansen, dat vond iedereen, daarom werd zij ook altijd gevraagd om de dansen te maken voor de speciale feesten en gelegenheden. Ze droeg een lichtroze jurkje met strookjes en een petticoat eronder. Schoenen droeg ze nooit, nee, ze danste het liefst op haar blote voeten. Ze had heel mooi lang blond haar dat ze met een roze strik vastgebonden had. Ja, anders was dat zo lastig, dat haar steeds in je gezicht als je danste. Ze probeerde het een prachtig geheel te maken voor vanavond “Het grote lentefeest”, en ze zou net zo lang met de elfjes blijven oefenen tot het goed was.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek