Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Maarten Muis en de grote verhuizing
Een kinderverhaal op rijm geschreven

Auteur

Henk van der Pol

Uitvoering
Hardcover
Reviews
4,8 / 5 (5 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Maarten Muis woont in de grote stad. Moeder Muis wil verhuizen en dat wordt tijd ook. De flat met maar één kamer is veel te klein. Als er visite komt, dan zit iedereen boven op elkaar. Daarom gaat Vader Muis op zoek naar een ander huis, mét een tuin en liefst ook een zolder en een garage. Zou het ze lukken? En wat voor kamer zou Maarten krijgen?

Over de auteur

Maarten Muis is verzonnen en op rijm geschreven door Henk van der Pol. Als taaldocent heeft Henk ruim 30 jaar korte verhalen en gedichten voor kinderen geschreven. De laatste 10 jaar schrijft hij op verzoek ook gedichten voor volwassenen via gedichtvoorjou.nl.De illustraties zijn gemaakt door Renate Potter onder meer bekend door haar illustraties in het prentenboek Willemijn Wiebelkont.

Productinformatie

ISBN
9789464501605 / 978-94-645-0160-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-12-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
46
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Maarten vond dat de vrachtwagen wel heel veel herrie maakte. Hij zat ook zó ontzettend vol, dat het piepte en het kraakte.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Vera Vos op 24-12-2021
Maarten Muis en de grote verhuizing is een ontzettend leuk boekje voor kinderen. De illustraties zijn heel gezellig en omdat het verhaal op rijm is valt het in de smaak bij de kleintjes, die steeds het rijmwoord willen raden en hardop zeggen. Echt heel leuk geschreven!!
door Jel op 24-12-2021
Wat een leuk boekje over Maarten, die gaat verhuizen met z'n zusje en papa en mama. En dan moet alles in die piepende en krakende verhuiswagen. Maar wat ziet het nieuwe huis er gaaf uit! Heel sfeervol geschreven voor de kleintjes. Top!!
door Marja van der Wiel op 24-12-2021
Gisteren het boek in de brievenbus. Direct gaan lezen en de prenten bekeken. Ik kan niet wachten om het mijn kleindochter voor te lezen. Het verhaal is leuk om voor te lezen, zeker met het rijmende element erin. En de prenten zijn prachtig gemaakt.
door Wil op 30-12-2021
Boekje ziet er erg leuk uit, leuke illustraties. Kleindochter was meteen enthousiast. Zij gaat binnenkort verhuizen, dus vandaar dit boekje aangeschaft. Gaat ook van een flat naar huis met tuin, dus veel overeenkomst. Aanrader.
door T.H. Dijkland op 07-01-2022
Mooie afbeeldingen en een leuk verhaal; wij hebben het inmiddels aan kennissen cadeau gedaan.