Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Visje Blub raakt verdwaald in de oceaan

Auteur

Anke Van den Bergh

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Visje Blub is een klein visje in de diepe oceaan. Samen met zijn papa woont hij tussen het koraal. Op een dag spelen visje Blub en zijn papa verstoppertje. Blub wil zich graag goed verstoppen, maar hij heeft niet door dat hij veel te ver zwemt dan dat afgesproken is. Tijdens zijn tocht naar huis leert hij allemaal nieuwe vriendjes kennen, maar hij maakt ook verschillende dingen mee. Spannend verhaal voor de kleinste lezers.

Over de auteur

Anke Van den Bergh tekende al toen ze nog vrij jong was. Ze zag haar oudere zus kleuterjuf worden en dacht dat dit ook iets voor haar zou zijn. In 2017 begon ze haar opleiding als kleuterjuf. In 2020 studeerde ze af en had ze haar diploma kleuterjuf in handen. Anke begon te werken maar had plots geen idee wat haar verhaallijn zou zijn tijdens het thema de onderwaterwereld. Ze schreef zelf een verhaal en haar mama stimuleerde haar om iets met dit verhaal te doen. Zogezegd, zo gedaan. Het verhaal kreeg vorm en zo ontstonden er prenten en werd Visje Blub realiteit.

Productinformatie

ISBN
9789464502015 / 978-94-645-0201-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-12-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
56
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Met z’n vieren zwemmen ze rustig door de oceaan. Het is hier zo stil, denkt Staartje het zeepaardje. Dat is gek. “Hoe komt dat het hier zo stil en rustig is?” vraagt Schillie de schildpad. “Normaal zwemmen hier toch heel veel vissen?” voegt hij eraan toe. “Ik weet het ook niet.” zegt Staartje. “Laten we maar gewoon snel verder zwemmen zodat we Blub naar huis kunnen brengen.” stelt Dollie de dolfijn voor. In de verte zien ze een zwarte schaduw op zich afkomen. “Die schaduw is wel heel erg groot.” zegt Dollie tegen de andere dieren. “Ja! Wat zou dat toch zijn?” vraagt Staartje zich af.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek