Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De schat van Papo Spek

Auteur

Loes Hoorens & Carl Bevernage

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het is vakantie. Lucas, Mories, Robbe en Wout zijn vier neefjes die samen bij hun Oma en Opa gaan spelen. Wanneer Lucas in het bos wandelt, vindt hij een boodschap in een fles. Het blijkt een schatkaart te zijn! Samen met Opa gaan de neefjes op schattenjacht. Ze beleven de gekste avonturen en leren bij over de natuur. 'De schat van Papo Spek' is een verhaal over samenwerken, oplossingen zoeken, maar ook over de natuur. Het combineert een leuk en boeiend verhaal met een educatief kantje.

Over de auteur

Loes Hoorens is de auteur van het boek. Ze is mama van twee jongens. De leefwereld van haar zoontjes is de inspiratiebron voor het schrijven van dit verhaal. Carl Bevernage is de maker van de bijhorende illustraties. Hij is Opa van vier kleinzonen en de schoonvader van Loes. Daarnaast is Carl ook kunstschilder. Hij heeft een eigen techniek ontwikkeld op doek en wou nu ook kunstwerkjes maken voor het jonge publiek. Zijn werken zijn te bezichtigen op www.carlbevernage.be.

Productinformatie

ISBN
9789464502138 / 978-94-645-0213-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-01-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

‘Papo Spek? Wie is dat nu weer?’ vraagt Mories aan Opa. ‘Dat zullen we moeten uitzoeken,’ zegt Opa. 'Wie gaat mee zoeken?' 'Ikke, ikke.' roepen ze in koor. 'Wout ook?' vraagt Robbe. 'Woutje zal bij Oma blijven. Hij is nog een beetje te klein om op schattenjacht te gaan,' zegt ze terwijl ze Robbe zijn sjaal aandoet. 'Joepie, we gaan een schat zoeken!'


Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Pierre DEPUYDT op 18-01-2022
Leuk, boeiend en mooie tekeningen
door Petra Hoorens op 13-01-2022
Een heel leuk voorleesverhaal met een mooie boodschap en educatief . Prachtige tekeningen .