Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De ontdekking van onze Goddelijke natuur
Met dank aan mijn verlichte wegwijzers Osho en Baba Ganapati

Auteur

Claire Clément

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Een jonge vrouw is niet gelukkig in haar huwelijksleven. Ze begint een zoektocht naar geluk. Het duurt niet lang voor omstandigheden zich ontvouwen en ze een soort begeleiding voelt. Ze ontmoet de juiste mensen op de juiste plaats. Er gebeuren veel mystieke dingen en deze monden uit in de ontmoeting met haar spirituele meester. Hij heeft het traditioneel Indisch Siddha Yoga pad gevolgd onder de begeleiding van zijn Guru. Hij heeft sinds enkele maanden de staat van verlichting bereikt. Hoewel hij Amerikaan is vestigt hij zich op drie km van de plek waar zij zelf ook net, met haar gezin, naartoe verhuist. Langzaamaan ontwikkelt er zich een liefdesrelatie tussen hen. Hij zal haar begeleiden en bevrijden van al de obstakels die haar beletten om volledig vrij en gelukkig te zijn. Het wordt een moeilijke weg maar stap voor stap gaat ze vooruit. Ze leert, groeit, ontwikkelt liefde en vindt wat ze zocht. Gedurende de twintig meest intense jaren van haar leven houdt ze dagboeken bij. Dit boek is hierop gebaseerd, grote delen zijn letterlijk uit de dagboeken overgenomen.

Over de auteur

Claire Clément is een ongecompliceerd en spontaan meisje. Ze past zich overal gemakkelijk aan en ze heeft een grenzeloos vertrouwen. Ze droomt over liefde en een huis vol kinderen. Rond haar 18e verlaat ze haar vertrouwde omgeving. Ze wil het leven verkennen en haar horizon verruimen. Rond haar 20e ontmoet ze de man die later de vader van haar kinderen wordt. Ze trouwen en de kinderen komen, dit maakt haar heel gelukkig maar er ontbreekt iets. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af in haar gemoed. Kort na de geboorte van haar derde kind voelt ze dingen die ze nooit eerder gevoeld heeft. Ze zegt er niet veel over maar ze gaat op zoek. Zo begint ze aan de meest boeiende reis van haar leven.

Productinformatie

ISBN
9789464502251 / 978-94-645-0225-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-01-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
318
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik droomde dat ik op een weg wandelde in de bergen. Het was heel beeldend, aan de ene kant van de weg was er een diepe ravijn en aan de andere kant was er een rotsachtige wand die steil naar omhoog ging. Het was een eenvoudig rustig, een beetje slingerend pad met op het einde een huisje. In mijn hart wist ik dat ik het huisje zou bereiken. Boven mij was er een dun, lang gerekt strookje blauwe hemel, het volgde het pad. Er naast, richting ravijn, waren er dreigende donderwolken aan de hemel. Ik keek ongerust naar de donderwolken. Helemaal onverwacht kwam er van de andere kant, de kant van de steile rotsen een sneeuwlawine. Ik viel en werd helemaal bedolven onder de sneeuw maar ik stond vliegensvlug terug recht, schudde de sneeuw van mij af en stapte verder. Ik had ondertussen gemerkt dat er bovenop die rotswand, schuin achter mij, wezens stonden, het leken oude wijzen. Ze keken naar mij en toen de lawine op mij viel, leken ze bang en bezorgd. Toen ik weer recht stond, waren ze opgelucht. Ze leken over mij te waken maar ze konden niet echt ingrijpen, zij keken gewoon toe. Het gaf mij een goed gevoel. Er werd over mij gewaakt en ik ging ergens naartoe. Er was een doel, ik zou dat huisje bereiken maar ondertussen moest ik mijn weg alleen verder zetten. Er kon nog van alles gebeuren en ik zou vallen en opstaan. Deze erg realistische droom maakte veel indruk op mij. Jaren later voelde ik mij er in moeilijke tijden nog steeds door gesteund.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek