Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Camp 51
Over een camping die zich op een bijzondere plaats bevindt

Auteur

Michel Tub

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de bossen bij Exmoor Forest ligt in zuidwest Engeland Camp 51. Een uniek kampeerterrein waar een grootse ontdekking wordt gedaan. Een ontdekking die Krater 51, waar de camping in ligt, uiteindelijk op de Werelderfgoedlijst van UNESCO terecht doet komen. Hieraan voorafgaand speelt zich een luisterrijk verhaal rondom dit decor af. Deze roman leest als een film. Enerverend, origineel, spannend: zijn woorden die de verhaallijn van Camp 51 pakkend weten te vatten. Dit is een boek waarin een scala van talloze verschillende campinggasten de lezer meeneemt naar een fictieve setting die met 'ronduit buitengewoon' te duiden is. Tub schotelt lezend Nederland een overtuigend nationaal debuut voor.

Over de auteur

Tub (1974) is naast alleskunner bovenal een beroepsdromer. Van al wat hij gedaan heeft, heeft 7 jaar werken op de tweedehands/antiek afdeling bij Boekhandel de Slegte in Rotterdam, voor wat hij najaagt, misschien wel het meest gevormd. Michel Tub woonde in Gouda en woont thans buiten de Randstad ergens aan de zuidkant van de Veluwe. Hij zegt op dit moment in de natuur zijn grootste inspiratie te vinden. Tub is altijd zoekende. 'Zoekt altijd de grenzen op,' zegt onder meer zijn moeder. Op de lagere school werd gezegd dat hij, verlegen als hij was, toneelspeler moest worden. Verschillende kwaliteiten klinken door in zijn schrijfwerk. Camp 51 is zijn debuut en Michel zegt ons alvast dat hij meer voor ons op de plank heeft liggen. In afwachting van de ontvangst van zijn debuut zal er binnen niet afzienbare tijd een tweede roman van zijn hand verschijnen. Het publiek kan nu vooreerst proeven van zijn eerste...

Productinformatie

ISBN
9789464502879 / 978-94-645-0287-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-02-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
212
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De zaken gingen goed op Camp 51, dit leek wederom een goed jaar te worden. Ook vandaag kwamen er weer nieuwe mensen. John had de nieuwe campinggasten ingeschreven en was even met ze meegelopen. Daarna was hij weer achter de balie gaan zitten. Het was warm vanmiddag en de deur van de receptie stond wijd open.
John hoorde ze allang aankomen, langzaam kwam een groepje motoren dichterbij. Niet veel later reden er zes motorrijders recht op de deur van de receptie af. Een voor een werden de motorenfietsen uitgezet, de berijders bleven er rustig op zitten. Behalve degene die voorop reed, John zag dat die wel afstapte. Soepel als een jachtluipaard. Met de helm nog op kwam hij of zij naar binnen lopen. Pas nadat de figuur in het leren motorpak voor de balie de motorhelm af deed zag John dat Mick Jagger voor hem stond. De Rolling Stone gaf John West een hand. ‘Pleased to meet you,’ glimlachte de beroemdheid vriendelijk.
Jagger legde uit dat hij met zijn partner, twee vrienden en twee bodyguards een of twee nachten wilde blijven. Alleen niemand mocht weten dat hij op de camping was. ‘Ik heb foto’s van deze krater gezien... amazing! Toen ik dat zag, dacht ik dat ga ik zelf zien. Vandaar dat wij hier nu staan,’ de zanger lachte. ‘Ik wil weleens een nachtje in Krater 51 overnachten.’
‘Dat kan. Oh ja, natuurlijk kan dat.’ John wist even niet wat hij meemaakte.
‘Maar nogmaals... niemand weet dat ik hier ben. Ik ben hier eigenlijk niet.’
‘Dat gaan we regelen.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek