Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vloeibare Was
Het geheime, zinderende dagboek van een veertiger op tinderavontuur

Auteur

Cyndi-V

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Vloeibare was. In de handen van de muzikant was ze niet meer dan dat.

Een veertiger, gewend aan vaste relaties, wordt single en komt op de datingmarkt terecht. Daar ontmoet ze de muzikant. Hun tweede date eindigt, geheel onverwacht, tussen de lakens en ontketent een ongekende seksuele energie tussen de twee.

Waar liefde uitblijft, viert passie hoogtij. Pure fysieke aantrekking, ze wist niet dat het bestond. Kronkelen als een krolse kat doet ze, als hij dat wil.

Ze schrikt ervan hoe makkelijk zij zichzelf overlevert en controle loslaat. Verwarrend maar bevrijdend.

Hij trekt alle registers open, leidt haar naar ongekende hoogtes. Bevrijdend maar verslavend.

Laat je prikkelen door dit zinderende dagboek, waarin twee seksuele wezens een verscheurend verlangen naar elkaar ontdekken en exploreren…

Over de auteur

Cyndi-V is het alter ego van Cindy Van Vooren (1975), in een vorig leven nog ambtenaar. Een totale crash op haar veertigste veranderde haar leven voorgoed. Na een lang en stevig herstelproces startte zij een website op met een blog voor lotgenoten, behaalde haar diploma van copywriter, werkt nog steeds als vrijwilliger en… schreef ze dit boek. Al wijst ze dit aan haar alter ego toe: Cyndi-V. En nee, ze is niet schizofreen.

Cyndi-V is niet bang om de pikante pen te hanteren. Zij overdenkt niet. Zij beheert de verborgen agenda. Zij belicht het pittige kantje, dat huist in elk van ons. En dat kantje prikkelt zij al te graag.

Productinformatie

ISBN
9789464503494 / 978-94-645-0349-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-02-2022
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
74
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Eens binnen staan we wat onwennig te draaien in mijn keukentje, dus ik vraag of hij wat wil drinken. Vervolgens draai ik me om, richting koelkast, maar nog voor ik de kans krijg die te openen, grijpt hij me langs achter vast en drukt zijn lichaam stevig tegen het mijne aan. Hij zucht en kreunt in mijn oor. Hij bezorgt me rillingen. Kippenvel. Hij laat me voelen hoe hard hij is, duwt zijn onverbloemd verlangen tegen mijn billen aan. Mijn borsten worden platgedrukt tegen de ijskast. De knopen van zijn jeans komen onder steeds meer druk te staan. Ik wil ze zo graag losmaken, maar ik moet naar zuurstof happen, wanneer zijn hand, in één vloeiende beweging, onder mijn kleed verdwijnt, mijn vochtige begeerte tegemoet. Oeps… Betrapt! Ach ja, tegen die zondvloed was geen panty bestand. ‘Zalig,’ fluistert hij me in het oor, wanneer hij mijn nattigheid ontdekt. Hij streelt me, beroert me met zijn vingers. Ik kan geen kant op, maar daar zit ik niet zo mee. Dit voelt buitengewoon heerlijk. Dit is heet. Stomend heet. Ik moet steeds naar adem happen. Mijn benen worden week, ik zak af en toe zelfs een beetje door de knieën, maar hij houdt me stevig in zijn greep. Je zou het hem niet nageven, maar oh wat weet die man van aanpakken. Hij bepaalt wat er gebeurt. Niet ik. Hij heeft het heft in handen. Ik onderga. Gewillig. Van zijn daadkrachtige aanpak word ik alleen maar wilder. In één enkele ruk draait hij me om en plakt me met de rug tegen de koelkast aan. Hij kust me passioneel, bijt even verleidelijk in mijn onderlip, en zakt dan af naar mijn borsten. Hij streelt ze, masseert ze, hij kust en likt gretig mijn tepels, neemt er soms eentje uitdagend tussen de tanden.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek