Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De wereld rond met Zilver de meeuw
Bijzondere zoogdieren

Auteur

Laura de Wolff

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wist je dat er een zoogdier is dat kan vliegen? Wist je dat het grootste zoogdier maanden zonder eten kan? En wist je dat er een zoogdier is dat eieren legt?
Ga mee op reis de wereld rond, met Zilver de meeuw, en ontdek dit en nog veel meer leuke weetjes over allerlei bijzondere zoogdieren. De leerzame teksten en de mooie illustraties maken dit boek leuk en interessant om te lezen. Niet alleen voor de jonge, maar ook voor de wat oudere lezer.

Over de auteur

Laura de Wolff (1976) woont met haar man en drie kinderen in Hoogkarspel. Tijdens haar werk in het basisonderwijs is er een passie ontstaan voor voorlezen en kinderboeken. Daarnaast heeft zij veel creatieve hobby’s, waaronder tekenen. Ook heeft ze een grote liefde voor de natuur. Deze passies en deze hobby hebben geresulteerd in het zelf schrijven van kinderboeken. Door haar jarenlange ervaring met kinderen van alle leeftijden sluiten haar boeken goed aan bij hun belevingswereld.

Productinformatie

ISBN
9789464503630 / 978-94-645-0363-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
56
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het gordeldier heeft op zijn kop, rug en staart een hard schild. Dit schild bestaat uit lossen platen, zodat hij het nog wel kan bewegen. Het zware schild maakt het lastig om te zwemmen. Toch heeft hij twee manieren gevonden om de rivier over te steken. Als de overkant niet zo ver is, loopt hij over de bodem van de rivier. Hij kan wel 6 minuten zijn adem inhouden! Is de overkant te ver, dan slikt hij heel veel lucht in zodat zijn maag opzwelt als een ballon. Hierdoor blijft hij goed drijven en kan hij zwemmend naar de overkant.


Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Bram & Eva Kriebelbeestjes / Als ik later groot ben...

Laura de Wolff

In dit leuke en leerzame boekje staan verhalen met twee onderwerpen. Ga mee op avontuur en ontdek net als Bram & Eva de wereld van de kriebelbeestjes en van verschillende beroepen. Op de leuke, kleurrijke tekeningen is van alles te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld al een beetje zien wat voor kriebelbeestje en wat voor beroep er op de volgende bladzijde staat. En wat gebeurt er met het spekje dat Eva van schrik uit haar hand laat vallen?

De opbrengst van het boek gaat naar de “heldhaftige strijders”. Zij zamelen geld in voor het Ronald McDonaldhuis in Groningen. Zij hebben ontzettend veel steun aan hen gehad toen hun kleine Tijmen met leverfalen in het ziekenhuis lag. Het is natuurlijk van groot belang dat familie bij hun zieke kindje in de buurt kan zijn! Omdat door Corona niet al hun geplande activiteiten door kunnen gaan, wil ik ze op deze manier een extra handje helpen.

17,50
Voorkant cover

De wereld rond met Zilver de meeuw Bijzondere reptielen en amfibieën

Laura de Wolff

Wist jij dat er kikkers zijn die kunnen zweven, slangen die hun staart gebruiken om vogels te vangen en dat het kleinste reptiel niet groter is dan een vingernagel? In dit tweede deel van Zilver de meeuw de wereld rond, neemt hij je mee op wereldreis om kennis te maken met bijzondere reptielen en amfibieën. De leerzame teksten en mooie illustraties maken dit boek leuk en interessant om te lezen. Niet alleen voor de jonge, maar ook voor de wat oudere lezer.
16,99