Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kelly is een hond

Auteur

Linda Jouvenaar

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Kelly is een meisje dat zoveel van honden houdt, dat ze er zelf één wil zijn. Ze loopt het liefste in een hondenpak rond, geeft likjes in plaats van kusjes, blaft als ze ergens blij of enthousiast van wordt en gromt als ze boos is.
Jeroen houdt van nagellak en draagt het liefste prinsessenjurkjes. Joep is lief, maar erg druk. Saar houdt van slapen en eten. Caitlin is dol op haar vloggende moeder en op Kelly. Youssouf en Achmed doen alles samen en Ruben is juist het liefste alleen. 
Maak kennis met een leuke groep kinderen. Leer dat je goed bent zoals je bent en dat je mag zijn wie je wil zijn, ook al ben je anders dan de rest.

Over de auteur

Linda Jouvenaar (1973) heeft tot haar zeventiende in Den Haag gewoond en woont nu alweer vele jaren in de provincie Zeeland. Ze werkt in de zorg als doktersassistente en is moeder van een dochter. Als kind en jongvolwassene schreef ze al graag verhalen. Haar dochter Shannon hield van zelfverzonnen verhaaltjes voor het slapengaan en toen Linda na een ernstige ziekte en ingrijpende operatie een tijd last had van stemverlies, begon ze de zelfverzonnen verhalen voor haar dochter Shannon op te schrijven. Samen met Shannon verzon ze steeds meer verhaallijnen en zo ontstond het boek 'Kelly is een hond'. Linda vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich daar veilig bij voelen, want ieder kind is bijzonder en belangrijk en mag gezien en gehoord worden.

Productinformatie

ISBN
9789464503760 / 978-94-645-0376-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
64
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De deur van het kleuterlokaal ging met een klap open. In de deuropening stond een kleine kleuter in een harig hondenpak. De capuchon van het pak was voorzien van een grote zwarte neus en twee lange, zwarte oren. Een klein mensen neusje en een mensen mondje waren net zichtbaar. “Nee Kelly,” riep de vrouwenstem weer. Een rood aangelopen moeder verscheen achter de kleine kleuter. De moeder zag er vermoeid en verhit uit. Te laat! De kleine kleuter opende haar mondje en begon, terwijl ze het lokaal in rende, luid, heel luid te blaffen. Zestien kleuters stoven in paniek alle kanten op. Er klommen er vier op de schoot van de juf. Youssouf sprong bij Achmed op schoot. Ruben verstopte zich onder een tafeltje en stopte zijn vingers in zijn oren en Joep begon te brullen als een leeuw. Caitlin bleef echter rustig zitten waar ze zat. Ze keek nieuwsgierig naar de kleuter in het hondenpak, die inmiddels wild blaffend voor haar stond. “Kelly hou op!” riep de moeder wanhopig. Caitlin haalde diep adem en riep toen heel hard: “Hondje ga af!” Het werd doodstil in het lokaal. Ook het kleuterhondje maakte geen lawaai meer. Ze hield haar hoofd schuin en staarde naar Caitlin en Caitlin staarde zonder vrees terug. Kelly was gearriveerd op school.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek