Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tjarda
de Albino Olifant

Auteur

Paul L. Rebel

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heel voorzichtig en hoogst verbaasd loopt Tjarda op de kudde af. De kudde gaat in een kring staan, met een opening richting het jong. Wat hij ook doet, hij is omringd door de kudde. Petra staat in het midden van de kring een beetje zenuwachtig te wachten. Als Tjarda een stap in de geopende kring doet, barst het gejuich los, het oorverdovende gejuich. Uitbundige blijdschap maakt zich van de kudde meester.

Over de auteur

Paul L. Rebel is geboren in Blaricum, en heeft 4 kinderen. Hij is altijd bezig met hout en het bewerken daarvan, en is graag in de natuur aan het fietsen en wandelen. Paul is grote liefhebber van natuur series op televisie, met name de wilde dieren in Afrika, maar maakt deze dieren ook graag na in miniatuur.

Productinformatie

ISBN
9789464503838 / 978-94-645-0383-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
62
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Hij is zo plotseling in een heel verdrietige situatie terechtgekomen. Hij weet dat het echt is, geen boze droom, maar de droeve werkelijkheid. Hij beleeft het opnieuw, hij hoort lawaai, geschreeuw en geweerschoten. Hij ziet zijn gevallen vader en zijn bebloede moeder weer voor zich. Hij voelde een stekende pijn en is bewusteloos geraakt. Nu komt alles terug, alles wat er gebeurd is.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek