Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Avonturen in de wolkenhut

Auteur

Maceo Lilipaly

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Jip en Maceo hebben een enorme boomhut met alles wat je maar kan wensen: een privé-bioscoop, ideeëntrein, een eigen Ikee, en nog veel meer! Maar dan zijn er toeristen die de boomhut als attractie zien en naar binnen willen. Ze gaan zelfs zover dat ze iemand inhuren om te helpen om de boomhut in te komen. Gelukkig laten Jip en Maceo zich niet kisten, en hebben ze genoeg wapens in hun arsenaal om aanvallen tegen te gaan! Wat volgt is een fantasierijk, spannend avontuur om de boomhut te verdedigen.

Over de auteur

Maceo Lilipaly, geboren in 2008, is een creatieve jongen. Dit uitte zich vanaf zeer jonge leeftijd onder andere in verkleden, schminken en tekenen. Zo deed hij mee met een ontwerpwedstrijd van Ikea en zat zijn ontwerp bij de 10 winnaars van Nederland. Verder maakte hij met creatieve oplossingen voorstellingen met geluid en licht in zijn kamer of maakte hij een zelfgemaakte achtbaan met een longboard als karretje. Naar aanleiding van een schoolopdracht, het schrijven van een kort verhaal op 1 A4tje, had Maceo nog zoveel inspiratie dat hij thuis al zijn fantasieën verder uitwerkte met als resultaat dit boek vol avonturen.

Productinformatie

ISBN
9789464504057 / 978-94-645-0405-7
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
18-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
108
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

In het midden van de kamer ligt een treinspoor waar het treintje voorbij komt rijden en op het treintje staat de inspiratie voor mijn boeken. Al die inspiratie komt ergens vandaan. Vrienden, familie en vrienden schrijven ideeën voor mij op, want in het treintje is een grote laptop opgehangen, waar ze zo via een mail ideeën en inspiratie kunnen intikken. Er was zelfs iemand die zei, dat ik een karatefilm moest maken.
Op de muur aan de rechterkant is een hele grote rode knop. Als je die indrukt, stopt het treintje en kun je erin. Als je erin gaat, rijdt hij vanzelf, omdat er dan gewicht in het treintje komt en dan gaat hij rijden. Als je uit het raam kijkt, zie je dat de goudenappelboom nog maar heel klein is en alles om je heen is klein. Wanneer je op de helft bent van de rit om de hut heen, gaan de deuren open en spring je uit het treintje. Maar je hoeft niet bang te zijn als je dat doet, want een bad vangt je op. Dit is niet zomaar een bad, maar een bad waar Mountain Dew in zit. Ben je het weer zat, dan roep je het treintje en dan komt er een ladder naar beneden vallen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek